2010-10-29
 21:27:38

HÖSTLOV!

Hann inte med någon bloggning igår, bad!!
Men vi hade klassfest i Motala, en kort sammanfattning för kvällen är: Jättekul! =)
Idag har jag BARA slappat hemma, åkte buss hem imorse och var hemma typ kl. 12 =) Sen dess har jag tittat på film, sovit och suttit vid datorn. Vi hade ju studiedag idag så det var nice! =)

Imorgon hade jag tänkt att ha en liten spaförmiddag och sen ska jag och päronen hem till Matilda och planera inför språkresan nästa sommar, som för tillfället ser ut att bli av!!! NICE!!!

Men nu ska jag titta på Imagine that med Eddie Murphy, hur kan man inte gilla hans filmer alltså? Han är en av mina absoluta favoritskådespelare :D<33

Liten bild på mig från igår =) Jag, Emma (Sporty Spice), Liv (Ginger Spice), Linnea (Baby Spice) och Agnes (Scary Spice) var Spice Girls igår på halloweenfesten =)
Jag var Posh spice, tyckte att jag blev rätt lik =)


Skulle egentligen haft mina pumps också på bilden, men det blev bootsen eftersom vi var utomhus :P
2010-10-27
 20:30:49

Peppad till 101 %

3 dygn utan bloggning, inte ok.. jag vet!

Men idag så måste jag ändå påstå att det har varit en bra dag =)
Gick till expresso house imorse och fick en gratis chailatte idag igen, beroende jag vet!
Sen var det skola som vanligt, hade lyrisk jazz istället för improvisation och komposition, det gillar vi!
Stannade kvar lite efter skolan och hjälpte emma med sin lektion innan jag åkte hem.

Har nu varit på "intervju" inför mitt ev. barnvaktsjobb, skulle egentligen vara imorgon men jag ringde och bokade om eftersom det blir något stressigt imorgon annars...
Men det gick i alla fall asbra och nu ser det ut som att jag ska få mitt första "pass" i slutet av november, det har 3 barn: 6, 4 och 2,5 men det fixar jag galant.. :P

Nu ska jag göra min omtalade tetoning, hoppas det funkar och så att mitt hår inte blir orange eller något.. visar sen hur det blev :P

Juste, skolfotona kom idag! Blev rätt så nöjd =) Alla blev jättebra på klassfotot också, tummen upp :)
2010-10-24
 20:14:49

Hemma igen :/

Pallade inte med att boxas idag, kände att idag var inte min dag..
Försökte ringa och fråga om barnvaktsjobbet fortfarande var ledigt, inget svar...

Men nu har jag varit i duschen och suttit och redigerat en bild som det var tänkt aldrig skulle få sin stund i rampljuset, en osminkad sådan...




Smashing!

2010-10-24
 16:07:36

Skönhetstips =)



Blev helt plötsligt lite sugen på att skriva om lite skönhetstips som jag tycker verkar bra/om :)

Läppar:

- Om du har torra eller spruckna läppar, stryk på ett tunt lager med honung på läpparna. Honungen mjukar upp och reparerar munsår och sprickor. Låt honungen sitta på i ca 15 minuter och ta bort med vatten. Upprepa detta några gånger i veckan.

- Ett annat superenkelt tips för spruckna och torra läppar är att blöta sin tandborste och skrubba lite lätt över läpparna, detta mjukar upp läpparna och snabbar även på läkningsprocessen på sprickor och sånt har jag hört :)
Avsluta med att stryka på ett milt läppbalsam.

Ögon:

- Om du vaknar med hemska påsar under ögonen kan du följa detta enkla råd:
Håll en metallsked över kallt rinnande vatten i cirka 10 sekunder. Håll skeden sedan under ögat (där du har påsar alltså) i minst 1 min.

- För att få pigga ögon behövs egentligen bara något kallt, den klassiska gurk-metoden funkar finfint.

Ansikte:

- Eksem, sveda, finnar, sår, insektsbett.. Aloe Vera är helt klart den bästa krämen jag någonsin använt. Den funkar på allt. Den vårdar, läker, kyler.. m.m. 

- Det har ni säkert hört många gånger förut, somna aldrig med smink!

- Gör ett ångbad för ditt ansikte. Koka vatten i en stor kastrull. Häll över i en hink eller liknande och koka mera. När du har fått ihop några liter vatten, håll huvudet över det rykande vattnet i ca 2 minuter och häng en stor handuk över ditt huvud så ingen ånga försvinner så vattnet kallnar. Tack vare värmen har nu alla dina porer öppnat sig och sen är det bara att sätta igång och klämma! Tvätta ansiktet med kallt vatten efteråt och smörj in dig med en bra kräm. (Nattkräm, dagkräm m.m)

- Finnar? Innan du går och lägger dig, putta på lite tandkräm, gärna en stark mintaktig variant. Ta bort håret och låt det sitta på hela natten. Tvätta ansiktet på morgonen, du borde se skillnad. Det gör alltid jag :)

- Sömn är enormt viktigt för din hy. Försök att alltid sova minst 8 timmar.

- Ansiktsmasker är aldrig fel. Använd till exempel avokado och smörj in i ansiktet, låt sitta i 5-10. Gör din hy superfräsch.. 1 msk yogurt och 1 msk honung som ansiktsmask i 20 minuter funkar också asbra på irriterad hy.

- Om du använder en rengöringsgel när du tvättar ansiktet kan du blanda i lite strösocker. Funkar precis som en bodyscrub fast i ansiktet. Tar bort döda hudceller och friskar upp huden.

Kropp:

- Ett bad är ett avkopplande sätt att mjuka upp din hud. Tillsätt 1 msk olivolja i badvattnet, det gör din hud silkeslen.

- Efter att du har duschat, gör som en rutin att alltid smörja in dig med en lotion.

_______________________________________

Förlåt, orkar inte skriva fler nu.. :P

2010-10-24
 16:00:12

Deppväder..

Har bara varit inne hela dagen.. gud va kul!
Sov ganska länge idag och sen dess har jag typ bara suttit vid datorn och fotat lite bilder på vatten.. som blev ganska fula som oredigerade men nu när jag redigerade dem blev de ganska coola, haha! Klockan 18 blir det boxpass med mamma som vanligt, orkar inte! Men så känner jag alltid, brukar alltid tycka att det är kul när jag väl är igång :)

Juste, måste också berätta vad jag egentligen gjorde igår.. jo, jag jobbade i kiosk :P Det var väl ingenting som jag var så jättepepp på men min brorsa går ju på innebandy och då får man typ turas om i laget att stå i kiosken under terminen.. igår var det våran tur och pappa behövde hjälp och jag hade inget för mig.. aja, så roligt var det..
Såg på en megabra film igår också! Kommer ej ihåg vad den heter just nu men det var som i en serie på 4 filmer, ikväll blir det förhoppningsvis 2an :D



2010-10-23
 15:53:04

Äntligen lördag!

Vaknade upp i morse med Emma och Liv brevid mig, vi hade en riktigt mysig kväll igår! =)<3
Vi åt frukost och sen åkte vi in till stan, fick en spontan-ide att jag skulle gå och gymma i simhallen, ensam men whatever ;D
Blev riktigt stolt över mig själv, gymmade i ca 1,5 h och sen bytte jag om till badkläder och simmade konstant i 40 min =)
Dushade sen och gick till tåget, sprang in på Clas Ohlson på vägen också, köpte en sladd så man kan koppla in mobilen i stereon på FU :)

Men nu ska jag fixa mig i ordning lite och sen ska jag och pappa åka och göra nånting som inte är så vanligt att göra xP I alla fall inte i min ålder...

Heheh, nu blir ni nyfikna va? Skriver sen när jag kommer hem vad jag har sysslat med ;)

Haha, parodi på Bruno Mars - Just the way you are

2010-10-23
 15:37:50

Helg!

Uppdateringen här har inte varit den bästa på sistone.. Hade bara tänkt att berätta lite vad jag har sysslat med sen i torsdags..

Torsdag = Satt kvar efter skolan och skrev på NO-uppsatsen, blev den utkastad därifrån p.g.a. att en datakurs skulle börja.. Satt sedan hela kvällen när jag kom hem, bestämde mig för att inte lägga mig förrens jag var klar med NOn, fick inte så mycket sömn den natten.. kl. 03.30 kunde jag äntligen krypa ned och sova..

Fredag = Så trött jag var igår alltså! Ställde klockan på 7 så det blev endast 3,5 h sömn.. vet inte hur jag klarade att ta mig upp alltså! Var seg hela dagen igår tror jag, engelskan var värst! Sen efter lunch kollade vi på en dansföreställning, Embira. Måste ändå ge den 4 av 5 möjliga, den var faktiskt bra! :)

Sen stack jag hem och städade lite och klockan halv 7 kom Emma och Liv hit :) Vi hade det jättemysigt och tittade på björn gustavsson, lyssnade på barnmusik, dansade och tittade på  en (hemsk) skräckfilm. De slaggade sedan hos mig, tyckte att det blev en riktigt lyckad kväll! =)

Måste också berätta om hur läskigt horoskopet i Extra Linköping stämde på mig igår, det löd typ såhär:
Du har haft fullt upp i veckan (Stämmer, med tanke på NO-uppsatsen och dansanalysen m.m.) och du ser fram emot en lugnt helg (true!) Dina vänner kommer på besök som resulterar till en bra tillställning (true!!)

Läskigt det där med horoskop alltså, Extra-tidningens horoskop brukar väldigt ofta stämma på mig!


2010-10-22
 20:51:04

Emma och Liv is in tha house :D

Nu är emma och liv här och vi har jätteroligt! =)
Senare ikväll blir det skräckfilm... Doom doom doom doooommmm!

Hej! Choklad är gott! /Liv

BANANER ÄR GOTT
OCH JAG GILLAR SNOPP /Emma + Liv
2010-10-21
 07:29:09

Trött idag...

Vet att det blev dålig uppdatering här igår men jag all tid jag hade efter jag kommit hem lade jag åt NO-uppsatsen, och den är fortfarande inte klar så idag måste jag jobba hela eftermiddagen och kvällen också... :(
Ska stanna kvar efter skolan idag så jag förhoppningsvis kan få låna tjockisboken upp till datasalen och sitta där tills jag typ dör...

Men idag är det torsdag, vi har balett på morgonen och sen SO, matte och historia typ :P
Känner mig som sagt väldigt seg idag så idag har jag tagit på mig mina mysigaste mjukisbyxor, skönt :)
Åh juste! Det kom aldrig någon snö igår! :´( I alla fall inte här, hörde bara att det hade kommit lite i Borensberg, what´s all... Jag vill också ha snö här, det är så mysigt med snö! =)


Hittade en fin vinterbild :)

2010-10-20
 07:48:11

Godmorgon världen, vilken underbar dag!

Kommer ni ihåg den låten som Jimmy sjöng? Får flashbacks av den låten asså, härliga tider :)
Men godmorgon :) Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort och jag är ganska pepp inför en ny dag, läste i tidningen att första snön kanske skulle komma idag, hoppas! <3 Den är faktiskt lite senare än förra året, då kom den den 12 Oktober har jag läst någonstans :)
Idag blir det skola som vanligt och sen ska jag möta upp Hilda på stan och vi ska ta en mysig fika och sitta och snacka lite :* Kan inte stanna så länge bara, måste ju skriva på den där jäkla uppsatsen.. :/

Aja, nu ska jag packa min fina väska som jag äntligen fick tillbaka igår, har saknat den lite :P<3
Vi hörs ikväll <3
2010-10-19
 19:27:32

Kall tisdag.

Sitter här framför datorn och kämpar med dansanalysen, innehållet är jag ganska nöjd med, men jag förstår inte hur jag ska kunna skriva 2 A4?! Jag känner mig ganska klar och jag har skrivit typ 2/3 A4.. Någon som kommer ihåg om vi fått något papper där man fick typ uppgifter på vad man skulle skriva? Jag och papper nu för tiden alltså, vi har ingen bra relation..

Var nyligen uppe på bokbussen. Den ger såna minnen <3 När jag var liten så gick jag och Victor till bokbussen en gång i veckan för att låna böcker, jag var en riktig bokslukare och läste ut böcker på en kväll så jag behövde alltid låna nya böcker :D
Går aldrig dit längre nu, köper massa pockets istället :) Nu skulle jag bara upp och lämna tillbaka en bok åt mamma =)

Men nu ska jag fortsätta kämpa med dansanalysen, sen blir det Desperate Housewives kl. 21.00 på 5an :D

2010-10-19
 07:41:07

Tuesday morning!

*Gäsp* Godmorgon! (Gäspade faktiskt innan jag började skriva :D)
Idag blir det skola as usual, matte på morgonen - Härligt!
Följt av modern dans, bild (om vi nu ska ha det?) och engelska. Slutar inte förrens kl. 15.40 idag, segt!
Knät är fortfarande damp så jag hoppar dansen idag, det kommer inte att funka överhuvudtaget :(

Fick ett samtal ifrån Accent igår, kan hämta min väska idag efter skolan, dragkedjan är äntligen fixad :D Har väntat i 2 veckor nu, ska det verkligen ta så lång tid? Aja, är mest bara glad för att den är klar =)

Men nu måste jag skynda mig iväg, skriver ikväll :)
2010-10-18
 21:20:21

I´m an indian :D

Hejsan på dejsan, oj det var väldigt, VÄLDIGT länge sen man sa det... Typ när man var liten xP
Var rejält trött imorse, sov bara 5 timmar inatt så jag får väl skylla mig själv :) Ska i säng tidigare idag, ska försöka i alla fall.

Hade temaintroduktion imorse och sen hade vi vår redovisning om ursprungsbefolkning, jag var indian. Blev riktigt bra till slut! Tummen upp!
Sedan hade vi jazzdans med Frida, alltid lika kul :) Efter det var det lunch och sen idrott.  Jag tror seriöst att Adina, Ellinor och Josefin ville ta kål på oss för att typ få Tony för sig själva :P Minuter av 90 graders-sittning (ni vet när man ska sitta i 90 grader och luta sig på en vägg) och plankan.
Den som känner på sig att de kommer vakna upp med träningsverk i typ låren imorgon räcker upp en hand...
Avslutade med naturkunskap, fick mycket mer gjort idag än vad jag fått de andra lektionerna, känns bra men måste ändå skriva som en dåre hemma på den där uppsatsen.
Träffade mina 20 barn idag också efter skolan, de är söta :)
Men nu har jag tittat på Top Model, Naduah (stavning?) åkte ut.. Tyckte att Ren kunde åka ut, hon vi ju inte ens vara där längre typ..
Men nu ska jag vara lite aktiv i en timme och skriva på uppsatsen, sen sova :)

Puss<3
2010-10-17
 23:25:26

Monkifeber



Plagg som är lite "to die for" för mig just nu! Är mycket inställd på senapsgult som ni ser :)

2010-10-17
 22:34:12

Ny design :)

Nejnej, ni har inte kommit fel :D Detta är fortfarande min (Veronica) blogg, har bara ändrat designen =) Vad tycker ni? Jag tycker det blev jättebra, men jag har inte gjort den själv.. Det är en sån man kan ladda ned gratis bara, men tycker att min blogg är mycket finare nu är förut =)

Nu måste jag ta mig i kragen när det gäller bloggandet, och mer bilder måste det också bli :) Har fått önskemål och att lägga upp dagens outfit varje dag också men det får vi se hur det blir =)

Idag (söndag) har jag haft det ganska slappt :) Satt och tittade på MTV imorse, såg på Sweet 16 och något program med Jessica Simpsons då hon var i Japan, vill så åka dit någon gång =) Är nästan lite avis på Klara i min klass/paralellklass, hon var där ett år tror jag som utbytesstudent :)

Fullkomligt älskar att resa, har gjort som en lista på vilka länder jag vill åka till innan jag dör, listan växer då och då, men just nu ser den ut såhär:

  • USA
  • Frankrike
  • Grekland
  • Kina
  • Japan
  • Island

Men sen har jag mest suttit vid datorn, socialt!! Och städat mitt rum. Var också på boxpass förut med mamma, svettigt som alltid men jäklar vad bra det känns efteråt =) Tog en riktigt lång dusch när jag kom hem och sen blev det hemmagjord pizza framför "Ensam mamma söker" med familjen :)

Men nu har min hjärna typ slagit knut på sig själv av alla dessa koder som jag har kopieras, klippt ut, klistrat in, sparats, förhandsgranskat o.s.v. så nu ska jag gå och lägga mig :)

Sleep tight :*

2010-10-16
 17:58:30

I like it!

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan efter en mysig fika på stan. Jag och Matilda gick runt och kollade lite i affärer, jag kom hem tomhänt med Matilda köpte lite fina saker. Vi avslutade med en mysig fika på Wayne´s :)

Men nu ska jag göra mig i ordning för om typ 1,5 h ska jag in till stan igen och äta på resturang och fira kusin som fyller 17 år <3

Full rulle and I like it! <3
2010-10-16
 12:51:18

Positivitet

Hade en askul kväll igår hos Sofia :) Vi blev halva klassen åtminstone (:
Vi hade knytkalas på tacos och sen senare på kvällen tittade vi på film, somnade som alltid =)
Men var vaken sen ett tag till.. somnade vid 4 typ :D

Var riktigt seg imorse och åt frukost sist av alla :D Men nu är jag hemma i alla fall, ska nu försöka äta någon litet och sen ska jag in till stan för att möta och Matilda och fika och kika i affärer ;) Är pank just nu men får ju studiebidraget nästa vecka så det löser sig, nu måste jag sticka :)
Skriver när jag kommer hem :*
2010-10-15
 07:35:28

Äntligen fredag!

Bloggade inte igår heller, vad är det här? *Bitchslapar mig själv* JAG SOM HADE TÄNKT ATT VARA SJUKT AKTIV HÄR PÅ BLOGGEN OCH SKRIVA MINST 2 INLÄGG VARJE DAG, SKÄRPNING!
Idag har vi en kortis dag i skolan, bara 2 lektioner varav en är dans så det blir bara en som är tråkig xD Sen skulle de visst bli anatomiföreläsning efter lunch också, dö på det.
Ikväll bär det av till Sofia med typ halva klassen för filmkväll, är jäkligt pepp xD

Igårkväll var BomBom och jag på en teater typ som hette "Leken i Kärleken" på Elsas Hus. Den var fett mysko måste jag säga, vet inte riktigt vad jag ska tycka... Lite amatörnivå kände jag lite att det var i alla fall.. Men vad vet jag om teater?

Nu ska jag göra mig i ordning och sticka iväg till tåget, vi hörs i eftermiddag!<3

2010-10-13
 22:26:08

"Lillördag"

Ja, det är ju så onsdagkvällar kallas nu för tiden, inte för att jag brukar vara ute direkt..
Menmen! Härligt att skriva här igen, igår blev det ju ingenting :(
Idag har jag haft en T-O-P-P-E-N-D-A-G :) Bortsett ifrån det där solot som var tvunget att göras.. Hemskt var det. Hemskt. Har aldrig varit så nervös inför att visa upp någonting inom dansen.. Usch!
Stannade kvar efter skolan och hjälpte emma inför sin dansgrupp, vi gjorde en uppvärmningsdans :D Sen hängde jag med emma till Elsas och var med på hennes pass :) Och emma var SÅÅÅÅ duktig :D <3

Nu sitter jag och smuttar (LOL) på mitt is-te! Har blivit helt beroende av det på sistone.. lite konstigt, jag vet.. Iste dricker man ju liksom på sommaren och riktigt varm te på hösten och vintern.. men vem har sagt att man måste göra som alla andra? xD

Snart ska jag sussa, gick ju upp halv 6 imorse så jag måste sova igen mig lite.. Godnatt!




Dagens video-klipp tips, watch and laugh! :)

2010-10-11
 19:06:06

Tja tja!

Tja tja bloggen! Ja, nu känner jag mig jättecool! :D
Skola som vanligt idag, börjar längta till studenten redan.. Inte bra inte bra!
Hade dansfoto idag, kill me slowly? Hoppas jag blir bra i alla fall.. Chanserna är väl 5 %...
Hur som helst, var nyss och träffade mina småttingar igen på barngympan, gush! Smälter varje gång lite bland när de berättar om vad de har gjort på dagis, vad de önskar sig i julklapp och om deras nya låtsas-tatueringar. Så söta!
Ställde mig nyss och dammsög i mitt rum lite, slutade inte bra.. En kruka åkte ned i golvet och det blev jord och porslinsbitar överallt, upsi!

Men nu ska jag försöka göra klart mitt danssolo, önska mig lycka till! :)
2010-10-10
 20:34:39

Tionde i tionde i tionde.

Ganska cool dag, försök att säga DET snabbt :P Det sluta väl med typ tiende, tiende, tiende.. Låter lite spanskt på något vis :D

Idag gick jag upp tidigt, prick kl. 8 faktiskt. Ville komma till dansstudion tidigt och göra klart mitt solo, var där i 2,5 h och blev nästan klar, hela läxsituationen känns mycket lättare nu!
Sen kom resten av dansgruppen vid 12, 3 st alltså LOL! Och vi fjantade runt lite som vanligt, blev inte så mycket dans dock.. :P
När jag kom hem var farmor och farfar på besök och vi åt och fikade tillsammans innan de åkte iväg och mamma och jag gick på boxpass igen :D Usch, har verkligen ingen lust att åka dit innan, men när jag väl är igång så jag det ganska roligt :D

Men nu har jag ätit varma mackor och tittat på hälften av "Ensam mamma söker" och nu blir det novellskrivning, vi hörs! =)<3

2010-10-10
 00:17:15

Vi är nog ganska lika du och jag.

Nu blir det sängen, gäsp! Ska upp klockan 8.00 prick imorgon för att ta tåget in till stan och göra klart mitt danssolo.
Såg på en riktig CP-film för någon timme sen, den hette Funny Games U.S som handlade om 2 störda killar typ som gjorde livet till ett rent helvete för en familj i deras sommarstuga innan de dödade allihop.
Den var fett konstig och man satt bara där i soffan och ville skjuta de där killarna i pannan typ 44646 ggr under filmen!
Gjorde nyss ett test som var fett långt, man kunde vinna en typ asbra bärbar dator så jag ba, varför inte? En timme senare var jag klar med testet kan man väl säga.. Så nu måste jag vinna den där jäkla datorn för annars känns det inte värt det xD

Godnatt <3

2010-10-09
 19:44:01

Tacopaj!

Ser fram emot en hemmakväll!
Nu blir det tacopaj med massa tacochips till mat och sen blir det morötter och dipp framför en film senare ikväll :D
Ganska nice ändå!


Himlen är lite cool ibland.
2010-10-09
 19:10:21

Veronica vill ha..

Hösten är här på riktigt känner man nu, regn, kyla, vind är ju något man får uppleva nästan varje dag nu mera.. Det är mys men ganska hemsk årstid ändå.. Men shoppinggalen som jag ändå är försöker jag pimpa min höst med mysiga och stora plagg, detta är vad jag vill ha just nu!


Skjorta, 199:- på Gina Tricot. Denna vill jag ha i typ Large
och ha som en tunika =)
Finns i många andra färger och mönster.


Vackra örhängen ifrån BikBok, 49:- respektive 79:-.
Helt kär, tror jag ska investera dessa  billiga ving-örhängen
när studiebidraget rullar in nu i oktober.. :P


Vissa av er kanske tror att jag blev tappad på huvudet när
jag var liten eller nåt, men jag dras till den här på något vis..
Kanske ändrar mig när jag provar den i affären.. Men jag tycker
faktiskt att den här var rätt cool!
350 :- på Monki.


Lite udda kanske, men jag är ändå kär <3
180 kr på Monki!


2010-10-09
 18:40:34

Ingen rolig lördag.

Har ett gjort ett skit idag i princip, känns ganska deprimerande.. Fortsatte på min novell imorse, sen satt jag mest bara vid datorn innan mamma drog med mig på en promenad, piggade upp lite :) Tog massor av kort då också =)
Och nu har jag samlat info om ritualer och dans inför redovisningen på onsdag.. Har fortfarande lite "läx-panik" men novellen är snart klar och imorgon ska jag tidigt in till stan och göra klart mitt danssolo så det löser sig till slut =) Ska försöka sätta ihop en indian-outfit också.. det gick inte så bra förut idag..







Åh, vad jag älskar min kamera, Nikon D3000, den tar så fina bilder =)
OBS! Ingen av bilderna är redigerade.
2010-10-09
 10:50:03

Saturnusdagen

Lördag, Saturday, Saturnusdagen.

Woow, helgen har nyss börjat och det känns bra!
Idag kommer nog min dag bestå av plugg, plugg, plugg! Word dampar på min dator men snart ska morbror komma hit och rädda mig ur denna situation, så jag kan fortsätta skriva på min novell och allt annat som jag behöver fixa!!
Kanske blir det en tur till Linnea också i eftermiddag, vad jag ska göra där vet jag inte.. Bara umgås tror jag :)

Men nu ska jag klä ut mig till en indian och träna på en indiandans! :D

2010-10-09
 01:19:03

En fredag som känns som en söndag.

Ännu en älskad studiedag har jag haft idag! Var först inne och dansade en liten stund inne i stan, sen var jag hemma och åt och sen då min brorsa kommit hem ifrån skooolan så började vår "familje-dag", mys <3 Vi var inne några timmar i simhallen och sen på vägen hem köpte vi smaskig pizza och bänkade upp oss framför Tv:n :)

Har nu sett en film med lillebror, tror den hette Disaster Movie eller nåt.. Åh vad jag älskar att vi har samma typ av knäppa humor! Vi poppade lite popcorn också och satt och myste framför min dator! =)

Har lite ångest inför läxorna, skulle också haft en fotodag med Emma imorgon men sen blev det inställt så vi får skjuta upp det.. Så imorgon blir det 100% fokus på läxor, skulle kanske också till Linnea en sväng.. :)<3

---------
Nu är klockan typ halv 2 snart och sängen bakom mig ser ganska lockande ut.. Men jag måste fixa lite saker innan jag kryper ned tror jag.. :P<3
2010-10-07
 21:40:01

Aftonbladet!

Var med i Aftonbladets reseguide idag, kan köpas hela veckan :D
Som jag har berättat för några så kom det 2 reportrar från Aftonbladet och tog lite bilder och ställde lite frågor till oss när vi var på stranden i Thailand i vintras (sportlovet)! Jag hade precis gjort min lilla kusin Felicia till en sjöjungfru genom att ha begravt hennes ben i sanden, åhh vill så gärna tillbaka dit nu!!
Och idag ringde farmor och sa att det fanns i aftonbladet idag, sprang bort och köpte förut innan ICA stängde, det var inte något reportage direkt men en bild och lite text, alltid roligt =)



Tre generationer solbadande kvinnor från familjen Ståhl. Felicia,7, Ulla, 69, Lotta, 40, Veronica, 15 och Lisa, 37.
- Vi är här i två veckor för att fira farfars 70-årsdag. Det är en kombination av födelsedagspresent och julklapp, säger Ulla.
- Det är barnanpassat här. Det enda dåliga är att det är lite väl lugna kvällar, säger Lisa.
2010-10-07
 20:55:31

Mini-Kenza här!

Ja, fick höra idag att jag visst kallades det av 2orna på min skola ibland xD Vet inte helt säkert om än om jag gillar det eller inte, men jag menar Kenza är ju liksom typ den vackraste personen på jorden, så lite smickrad är jag väl ändå :P

Men idag har jag haft studiedag, gillas stort! Vaknade exakt 10 imorse av att jag hade en sån hemsk mardröm, men det är lite kul för jag insåg sen att den har stora samband med filmen jag såg igår (Valentine´s day).. Galet vad hjärnan kan koka ihop under natten xD
Men åt lite frukost och skrev lite på min novell, är väldigt nöjd än så länge, undrar bara hur jag ska göra ett bra slut av den storyn jag har börjat på nu..? Sen tog jag tåget in till Folkuniversitetet med lillebror som skulle på bio med farfar och var där i ca 4 tim, sen gick jag till stan och lämnade in min väska på "dragkedje-bytning", har haft såna problem med den där jäkla dragkedjan de senaste 2 veckorna så igår var jag inne och klagade och lämnade sedan in den idag!

Men nu har jag och Becca gjort en indiandans inför vår redovisning om indianer i skolan och sen fortsätte jag lite på My Survival-dansen.. Men det gick inte så bra så jag ska in dit igen imorgon och träffa lite folk =)

Men nu har jag varit hemma ett tag och hade tänkt att fortsätta på min novell och kanske titta på en film, hade fått ett mail ifrån headweb då jag fick en kod då jag kunde se en film gratis, bäst att passa på :D

Ha en trevlig torsdagkväll people :*

Green Ice!



2010-10-06
 17:59:43

Onsdag och ingen mer skola på hela veckan!

Japp, sant! INGEN mer skola på hela veckan! Vi har studiedag torsdag och fredag, love it!
Helt okej skoldag idag, arbetade med indianerna på morgonen, sen hade vi värsta jobbiga boxpasset istället för dans, haha, som om inte träningsvärken ifrån housen igår räckte :P Men det känns ju skitbra efteråt i alla fall!
Sen var det lunch följt av handledartid och klassråd och sen jobbade vi med My Survival.. Åhh jag vet att det är så sjukt roligt att läsa om vilka lektioner jag har haft under dagen.. Men jag bloggar inte bara för att andra ska läsa utan också för min egen skull, för att kunna titta tillbaka på gamla blogginlägg och minnas :P
Hur som helst, när jag kom hem så var jag av någon konstig anledning väldigt glad så jag ställde mig och spontanbakade kladdkaka till min kära klass, nu syns vi ju inte förrens på måndag men jag ska försöka hålla fingrarna borta så jag inte äter upp alla innan dess :P Det blev exakt 30 st kladdkake-kakor :P (Gjorde i sånadär muffinsformar istället för en enda stor kaka)
Men nu ska jag snart äta middag och sen ska jag titta på "Valentines day" med.. mig själv.. men det är rätt skönt ändå, ibland.. :P

Bloggar mer ikväll, lovar! :D



2010-10-05
 23:24:31

Pust!

Första och enda inlägget idag, dåligt dåligt.. Men min statistik-kurva håller sig rak så jag gillar att ni fortfarande klickar in er hit, jag lovar på en förbättring!

Kom nyss hem ifrån världens roligaste, jobbigaste, svettigaste, galnaste danspass om man bortser från Bounce i somras.. Så jäkla roligt vi hade, jaaa..., jag och Emma (www.ebomgren.blogg.se) körde stenhårt idag och nu har vi skrivit upp oss på listan för att fortsätta den här kursen, I like it och som det sern ut nu så verkar det som på mammis och pappis att jag får behålla mitt namn på listan xD

Men nu har jag varit i duschen och nu ska jag hoppa i säng, jaaa.. HOPPA i säng!

Godnatt =)
2010-10-04
 23:09:56

You know watta I´m sayin´

Inser nu hur irriterad jag blir när jag har någon säga "You know watta I´m sayin´" hela tiden, det är verkligen hemskt!
Det var en tjej på Top Model nu ikväll som typ sa det hela tiden, gaaahh, sjukt jobbigt..

Här är ett exempel på hur en snubbe säger detta hela tiden, hur lång tid tar det innan DU blir irriterad? xD
http://www.youtube.com/watch?v=sLGLum5SyKQ

Nu ska jag sova, godnatt! =)

2010-10-04
 19:00:38

Måndag - Skola, jobba, plugga, TV!

Skola som vanligt idag, religion - Stress, stress, STRESS! Sen jazz med Frida, fortsatte med koreografin vi började med förra veckan, I love it! Sen hade vi en helt ok gympalektion som Viktor och Fredrik ledde, tyckte det var skitkul men Jocke tyckte visst inte att det var så bra.. Synd för dem :(
Efter dessa 2 fysiska pass var man ganska trött och mör i kroppen på No:n, så jag orkade inte prestera så bra, får jobba mer hemma på det tror jag.. :D

Men nu kom jag i alla fall nyligen hem ifrån mitt lilla "jobb" som jag har varje måndag, att vara barngympaledare - Gick bra men de var stökiga som vanligt och vill inte bli arg för då kommer de små knottarna tror att jag är värsta "king of devils" typ!

Men nu ska jag sätta mig med matten, vi har ju matteprov imorgon så nu måste jag jobba på.. Sen börjar ju nya säsongen av Top Model (säsong 14 alltså) som jag såklart måste följa, kl. 20.00 på TV3, älskar det programmet! =)

Men nu, fokus på matte!!!


Deltagarna i Säsong 14, exciting!! Bildkälla: www.tv3.se
2010-10-03
 23:35:51

Förändring!

Vet att jag precis skrev ett inlägg men jag kände att jag behövde säga (läs skriva) en sak till!
Jag vill ha en förändring!

Och de "förändringarna" som kom och tänka på ganska nyligen är..

  • Att jag vill klippa av mitt hår (lite)
  • Skaffa en hund!

Kan först ta hårklippningen då: Jag börjar bli lite trött på mitt långa, smått slitna hår, speciellt nu när jag dansar så mycket och sånt.. Och som sagt.. det är ju alltid kul med lite förändringar, right! Men jag tänker ju inte direkt klippa mig så som Emma Watson till exempel gjorde nyligen utan kanske 10-15 centimeter någonting, d.v.s typ där armhålan börjar, den längden =)

Emma Watsons nuvarande frisyr, skitsöt är hon, men det skulle aldrig och då säger jag ALDRIG funka på mig!


Och sen, att skaffa hund: Läser ju Kenzas blogg (www.kenzas.se) väldigt mycket nu och hon har ju en jätteliten grymt söt hund som heter Armani, kallas Mani.
Så om jag bara inte skulle ha min j*vla rädsla för djur så skulle jag lätt vilja ha en liten hund också!! Som man kan sitta och gosa med, leka med, gå promenader med... Åh, jag skulle tycka om det så mycket!!!


Kenzas hund Armani!! Ge mig snälla, så grymt söt!

2010-10-03
 22:59:35

Åh nej!

Det är lite sorgligt att helgen redan är slut, är inte så jättepepp inför 5 dagar i skolan.. eller just det!! Vi har studiedagar torsdag och fredag, ahh bara 3 dagar, nu kändes allt plötsligt mycket bättre! xD

Söndagen har varit helt OK! Vaknade dödstrött imorse vid 10-tiden och var inte alls så pepp på att gå upp.. Sen körde jag in till stan, haha ja tänk om 2 år förhoppningsvis kan jag säga så, eller asså jag gjorde det men pappa satt brevid så det är inte riktigt samma sak som att köra själv, men nu har jag börjat köra mer och mer i stadstrafik, hatar dock alla rödljus så man måste stanna hela tiden och sen starta, det är starten nämligen som är mitt största problem..
Men men, var inne i stan i alla fall och dansade på FU med Emma och Liv =) Det gick bra tyckte jag, vi stretchade ordentligt och körde styrka och allt möjligt så det kändes grymt bra efteråt! Var dock så jäkla trött i kroppen sen när jag kom hem, jag orkade typ ingenting.. Men åt i alla fall och satt i ett par timmar med matte..
Sen blev det box-pass med mamma igen, gjorde samma sak förra veckan, det är sjukt jobbigt och svettigt, men kul!
Kom hem för ca 3 h sen och sen dess har jag myst med familjen framför TVn med hemmagjord pizza, söndagsmys =)

Men nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen släcka lampan, godnatt :*

Bilder ifrån Folkuniversitetet (idag):

Satt och väntade på Emma & Liv..
Och då kom..


En tjej med världens snyggaste outfit!! (Enligt henne själv och de som hon åkte buss med alltså)


Och tjejen hade med sig en jättesöt hund, som tyvärr sov när denna bilden togs..

Men då ville tjejen med den snygga outfiten att hunden skulle vakna, så därför gick hon en liten promenad med sin lilla hund, och ni ser ju hur det gick..





Ja! Ser ni hur hunden stutsar upp av lycka, jag har aldrig sett en hund hoppa så högt eller springa så fint.. Släpandes bakom sin matte.. liggande..
2010-10-03
 00:37:51

Jag älskar kramar!

Jag älskar kramar. Men när man väl får dem, väldigt ofta så tänker man inte riktigt på hur bra det egentligen känns med kramar, att få en kram.
Men när de längre inte haglar över en längre.. Så betyder dem väldigt mycket, när man får dem.
Jag skulle verkligen behöva en riktigt stor kram nu, känner jag.
2010-10-02
 18:25:56

Taggad för filmkväll! <3

Sitter med dyblött hår på tåget. Fick lite panik förut när jag kommit hem ifrån övningskörningen med pappa då det bara var en halvtimme tills jag skulle dra, men var ändå tvungen att försöka hinna tvätta håret :-D men nu är jag i alla fall på väg mot stan till emma. Vi i klassen ska sitta och mysa framför lite härliga disney-filmer ikväll :-) Det gillar vi! (Y) Hoppas ni alla andra får en trevlig kväll :-D<3
2010-10-02
 16:42:11

Läxbomben har landat!!

Har haft det väldigt soft på läxfronten än så länge, men nu känner jag att det har släppts en liten läxbomb!

v. 40

Tisdag: MatteProv
Onsdag: Svenska novell ska vara klar!

v. 41
Vet ej dag: My Survival-dansen ska vara klar!
Vet ej dag: Grupp arbete om (i mitt fall) indianer ska vara klart!
Vet ej dag: No-svara på frågor om hur jorden skapades m.m, gör en tidslinje.
2010-10-01
 21:26:23

1 Oktober - Skitglad just nu =)

Kom precis hem ifrån stan nu, har varit på bio med gulligaste Amanda =) Skitkul hade vi, trots att vi aldrig fick tag på Brooke.. Vi ringde, skrev på facebook till henne och gjorde helt enkelt allt för att få tag på henne, men utan resultat. Så istället för att visa henne runt i Linköping som vi hade tänkt åkte Amanda och jag till Ikea för att Amanda ville dit och vi hade ändå ingenting att göra xD
Men sen efter någon timme åkte vi tillbaka till stan igen och satte oss på Subway (mums!) och åt goda kycklingtoust med ost och vitlöksdressing, tro mig, det var lika gott som det låter :D Där satt vi typ en timme och bara pratade och hade det allmänt trevligt innan vi fick rusa iväg till bion och hämta biljetterna till "Tusen gånger starkare", sen gick vi och köpte lite snacks och sen satte vi oss i biomörkret =)
Älskade fullkomligt filmen! Vill inte förstöra er syn på filmen nu på något sätt, men jag tror ärligt talat att denna film skulle vara något att visa i klasser eller på lärarutbildningar eller bland bara lärare helt enkelt, tror faktiskt att det skulle vara ganska lärorikt.. Nu vill jag mer än gärna läsa boken också, jag är lite sån, när jag sett en film som finns på bok måste jag läsa boken också, eller tvärtom =) Kul att kunna jämföra liksom!

Men just nu är jag i alla fall hur glad som helst och är bara så nöjd om hur kvällen blev, m.a.o. (med andra ord) LYCKAD! <3

Men nu ska jag hoppa i mjukisarna och sätta mig och mysa framför en film, hoppas ni andra får en bra kväll =)
Puss <3