2010-11-25
 19:31:54

Skandal!

Minst sagt, har inte bloggat sen i måndags.. Bitchslap på mig alltså.. Men jag har varken haft ork eller tid, det har varit fullt upp med temat i veckan! Men imorgon är det föreställning, jag är redo! Har stått nu i köket och bakat inför fikat imorgon, bakade 2 stycken olika kakor för det var flera som inte hann ikväll så då tänkte jag att jag kunde baka åt någon, creds till mig liksom!

Men nu ska jag skriva loggbok, räkna lite matte, städa och duscha!
2010-11-22
 21:22:32

´Cause we had a bad day..

Måndagar, värsta skoldagen förutom att vi har jazz, så är det alltid. Början på en ny vecka..
Hela dagen kunde ha varit bättre helt enkelt, vi hade klädsim på idrotten, skitjobbigt var det, 1 km skulle vi simma, 40 längder asså! (25 lång bassäng). Byxorna åkte ned hela tiden och allt var bara ivägen och tungt..

Men har i alla fall tittat på Top Model nu och om drygt en halvtimme ska jag titta på Medium med päronen <3 Älskar den serien!

Hur mycket krävs det, för att jag ska känna mig som en av er?

2010-11-21
 23:48:13

Fullspäckad söndag, in a negative way..

Har haft fullt upp idag, men har egentligen inte gjort så fantastiskt roliga saker.. Sova, åka till stan och handla mat och hämta lite grejer (övningskörningstillfälle), lunch, film med pappa, boxpass, yogapass, middag, dator, sova. Så såg väl min dag ut idag, sista punkten är inte avcheckad än såklart, men det kommer..

Imorgon är jag redo att dansa ordentligt igen, ok jag är fortfarande lite förkyld och så men nu orkar jag inte bry mig om den längre.. Jazz <3 Sen blir det simhallen på gympan, vi ska simma klädsim bl.a. roligt! Åh älskar simhallen, älskar lukten av klor.. Galet!

Men nu ska jag hoppa jämfota ned i sängen! Nämen!<3
2010-11-21
 00:20:48

Love until we bleed.

Har haft en helt ok dag idag, det har inte hänt så mkt men jag hoppas mamma har haft en trevlig dag i alla fall :) Blev riktigt nöjd med hennes present från mig (och victor..): En Calvin Klein-parfym, hennes favvis typ =)

Men nu har gästerna stuckit härifrån, jag har suttit och läst massor av bloggar och nu blir det duns i säng, har tänkt att läsa en ny bok som pappa har köpt om mysterier, typ sånt som aliens och spöken och sånt, tycker sånt är jätteintressant :)

Imorgon blir det slappdag hade jag tänkt, en film kanske man ska se? Och sen har jag planerat in lite övningskörning och sen blir det boxpass med mamma och förhoppningsvis ett yogapass också på det :) Har ätit för mycket tårta idag så lite måste bort :D

Nattinatti <3
2010-11-20
 18:05:40

Mammas dag idag!

Sorry att det inte blev någon mer bloggning igår, kom bara hem en liten snabbis efter skolan innan jag stack till frissan =) Och sen blev det bara en liten 10-minuters runda hemma innan jag sprang iväg till tåget, till hilda =) Sen var jag så trött när jag kom hem sen så jag bara stupa i säng.. Hur som helst blev dagen väldigt bra igår, resultatet från klippning blev bättre än vad jag hoppats på (bild kommer upp snart jao), och kvällen hos Hilda fylldes med pannkakstårta, miljövänliga presenter, försommarsångs-film, en till liten födelsedagsfilm och sen "jag har aldrig..." :)

Men idag är det i alla fall min mammas dag, hon fyller 41 idag så jag har stannat hemma hela dagen =) Mormor och morfar var här men de åkte hem vid 2-tiden :) Har även gjort lite fina alv-filmer av delar klassen, kolla min facebook för att se, skitkul blev de ;D

Men nu trillade farmor o farfar in så nu blir det mer födelsedagsfirande, det var ju klasskväll hos emma ikväll också så det missar man, fett synd =) Men det är ju ändå mammas födelsedag så ..:)


Söta små alvar :D Vc, Linnea och Emma =)
2010-11-19
 07:42:00

Finally friday!

Nu är det fredag och dagen ser som sagt lovande ut! Känns bra.


Laugh Out Lowd.
2010-11-18
 21:46:12

Eminem förgyller kvällen!

Sitter just nu och käkar clementiner och tittar på 8 mile av alla filmer, ni vet den som handlar om Eminem.. Tänkte ge den ett försök, det verkar inte helt tokig =)

2010-11-18
 21:15:49

It feels kinda good!

Var hemma och var sjukling igår orkade inte skriva här, that´s why!
Var typ mer sjuk och hostig idag men gick till skolan ändå, gillar inte att missa massor.. Insåg sen att jag kanske inte skulle ha kommit i alla fall... Jobbade med temat större delen av dagen, både på baletten, so:n och historian.. Visst, det är bra och så men det skulle kanske vara bra att ha lite vanliga lektioner ibland, snälla?
Gick och pluggade en stund med Evelina på bibblan innan jag följde henne till bussen, gick sedan mot stan och köpte present till Hilda, känner mig grymt nöjd! Men nu går jag runt här och växlar mellan att städa och sitta vid facebook, sen ska jag ringa sofia och sen blir det en film tror jag =)

Morgondagen ser ganska lovande ut: Dramatisering på engelskan imorgon, sen hälsoundersökning och sen hinner jag vara med lite på Kroki-bildlektionen innan det är lunch, sen repa tema med tema-gruppen. Sen har jag klipptid och sen blir det födelsedagsfirande hos Hilda med the girls <3 Angående klippningen så ska det liksom av, om jag vågar när väl stunden är inne dvs.. men det är mina planer! Ungefär 15 cm ska bort i alla fall!


Håret ska väl av typ här.. :D


Hildas present :O
2010-11-16
 23:07:47

Late update.

Skamligt. Skamligt att inte ha bloggat sen i lördags.. Försöker alltid skärpa mig och sätter upp som mål att jag ska vara typ lika duktig som lilla Liv och blogga varje dag, men ibland är jag helt enkelt inte på blogghumör!

Har typ varit sjuk idag men var ändå i skolan, satt och tittade på på dansen i alla fall. Många sjuklingar har vi i klassen för tillfället, det var bara 3 av 12 som dansade, d.v.s 25%. Mycket.. ;P

Men funderar på att vara hemma imorgon och bli frisk, vila upp mig lite, plugga och försöka reda ut mitt liv på något sätt. Allt känns lite som en gröt just nu, wow vilket vackert citat: "Allt känns lite som en gröt just nu".
Självklart kommer mamma göra typ allt för att jag ska gå i alla fall, för jag ska minsann inte missa den och den lektionen och jag ska vara med på det och det.. Please!

Nä, nu blir det lite läsning i "No och jag" och släcks lampan, då är det tänkt att man ska sova. Typ.

2010-11-14
 02:12:10

Rädd... :S

Inget blogginlägg sedan fredagsmorse, inte bra!
Har i alla fall haft det bra sen dess :)
I fredags var jag kvar till drygt halv 5 på FU och sen så bjöd jag emma på fika på Cioccolata, mys var det :) Men jäklar vad dyrt det har blivit att fika, detta får inte bli en vana... :S
Kom hem sen runt 7-tiden och då blev det bara fredagsmys med familjen <3

Idag har jag typ suttit vid datorn, övningskört, handlat mat med pappa och sen kom Liv runt 5 och hjälpte till lite innan Emma, Linnea och Agnes kom runt 6.
Men vi hade det jättemys, måste göras om tjejer :*
Vi åt mat, sen fruktsallad, pratade massor och så körde vi också "anden i glaset", men det blev dock väldigt fail för att det hände typ inget.. Men det blev en bra kväll i alla fall =)
Men nu har emma skrämt upp mig totalt att det finns kvar andar i mitt rum så nu vågar jag inte gå och lägga mig, vet inte riktigt hur det här ska sluta.. :S Hade tänkt att se en film och sen bli så trött så att jag måste gå och lägga mig i alla fall :D

Men aja, nu sitter jag och äter choklad från kvällen, känner mig lite lagom nyttig sådär :P

2010-11-12
 07:50:20

Turbo!

Nu hinner det inte bli något snabbt inlägg för jag har massa och göra innan jag ska gå om en kvart.. men i alla fall.. Det är fredag idag och vi har en jättekort dag i skolan, sedan blir det eventuellt träning med temagruppen och sen ska jag bjuda emma på en fika någonstans, mysmys <3

See you later!
/Big V


Woow, ca 2 år gammal bild när man lekte fjortis... :O
2010-11-10
 21:08:17

Give me, give me, give me!!

Åh, såg nyss den nya H&M reklamen, ni vet då det är en tjej som står framför en spegel och trixar med ett klädesplagg och försöker få det bra.. Har ni sett den nyaste då hon har en svart klänning med spets i bak?

Jag är så kär i den klänningen! Jag liksom ba: Gaaah, va snygg!!! Och den kostade bara 199:- så nu behöver jag bara pengar kvickt så jag kan handla.. någon som kan tänka sig att bidra? xD Det är bajs att jag alltid ska göra av med mina pengar så snabbt... Måste spara mera... :)

Men nu blir det M-O-V-I-E-T-I-M-E!! =)


2012!!
2010-11-10
 20:40:06

Godkväll!

Det låter som om jag är en nyhetspratare eller vad det heter nu igen :P

Sitter här och tråkar men njuter ändå över att vi inte har några prov eller läxor den här veckan så jag kan ta det slappt! Funderar på att göra i ordning en kopp choklad och titta på en film.. Vi får se vilken det blir den här gången ;D
Idag har det varit en bra dag, det är så fint utomhus just nu! (Bortsett från allt slask och sånt)
Liksom snön som ligger tjock på trädgrenarna och det tjocka snötäcket över marken och små snöflingor som dinglar ned... Beautiful! I love it! <3

Känns som att den här veckan har gått så snabbt, vadå att det är torsdag imorgon? Det skulle lika gärna kunna vara tisdag men thank god att det inte är det :)
Vill hitta på saker i helgen, vad jag vet så finns det ingenting planerat.. eller har jag missat något?
Helst av allt vill jag bara träffa folk, leka i underbara snön och typ åka pulka och leka anden i glaset! Det är vad jag vill!! :D

Nä, nu måste jag sluta skriva för jag måste hinna göra slappa saker innan jag somnar!! XD


Redigerade en bild på mig förut i Picnik.. Här blev man gråögd, tyckte att det funkade rätt bra =)
Färgade linser nästa?
2010-11-10
 07:51:51

Its a new day...

Onsdag morgon. Förkyld har man blivit.. Som tur var yrar det inte lika mycket snö nu som igår så nu känns det lite, lite bättre att gå till tåget :)

Idag har vi svenska grammatikprov på morgonen, känner mig ganska säker :) Ska kolla igenom nu på morgonen också =) Men det ska nog gå bra, det skulle ju inte bli så stort :)

Sen har vi dans som vanligt, ska troligen jobba med temat... Vi ska även jobba med temat efter skolan på Dansstugan =)

Men nu måste jag börja packa och kolla igenom svenskan, hejdå <3

2010-11-09
 18:20:09

Snöö..

Idag var det dags att säga hejhej till vintern! Årets mysigare men samtidigt hemskaste årstid.

Bra saker med vintern

  • Snön (när den dallar fint ned)
  • Mysiga halsdukar, vantar och mössor.
  • Ser fram emot kvällar/eftermiddagar med varm choklad och tända ljus..
  • Man får julkänslor, vilket är en av de härligaste känslor som finns(!)
  • Utomhusbelysning (Y)
  • Lucia =)
  • Julmusik, även underbart att hitta på egna versioner.. *hosthost* :D
  • Mysiga fikastunder
  • Man kan vara lite barnslig och leka i snön... (Vilket jag fortfarande gör, hihi)
  • Gå på julklappsjakt, sjukt mys men det gör lite hål i plånboken..
  • Läsa böcker, kan man ju göra när som helst.. men tanken att komma hem, sitta med en kopp chailatte eller något med en mysig filt i soffan och läsa.. känns lite FÖR mysigt nästan :)
  • Att det blir mörkt tidigt, det blir lättare att sova då..
  • Julen såklart!!!
  • Skidsemester, älskar att åka skidor!!
  • Det blir lite ljusare...

Dåliga saker med vintern

  • Kylan!! Brr...
  • Snöstormar, inte så härligt att få snö piskande i ansiktet när man går ute..
  • Fler olyckor i trafiken..
  • Jag kommer typ inte våga övningsköra mer nu när det blir så halt... :S
  • Alla snygga sommarkläder man inte kan använda längre..
  • Det funkar liksom inte riktigt att ta en joggingtur/springtur längre..
  • Promenader känns mer bara som a big NO-NO än på sommaren..
  • Tågförseningar, ser så mkt fram emot att stå och vänta på alla försenade tåg.. förra vintern åkte jag mer buss än tåg till skolan för att tågen inte gick p.g.a. snön...
  • Känseln försvinner typ i fingrarna efter 5 min om man inte haft på sig vantar.. Insåg jag idag, man kan inte smsa utomhus helt enkelt... :(
  • Man måste typ ha 3 lager kläder på morgonen för att inte frysa.. att sedan komma på ett varmt och trångt tåg gör en ju bara svettig sen typ...
  • Man blir typ latare och tröttare... man vill liksom inte gå ut och göra saker..

Kommer säkert på mer om en stund men detta var allt jag kom på nu.. Vintern har både sina bra och dåliga sidor helt enkelt, tror inte att det finns någon som inte håller med :)

Men idag har det i alla fall varit en bra och galen dag!! Mycket tack vare fröken Bomgren och livliga Liv <3

Nu blir det svenska plugg och kl. 21.00 är det desperate housewives, men jag kanske bloggar innan dess :)

Tjingeling :*


Fin vinterbild :) Ser ni f.d. folkungabarn var denna bild är ifrån? ;D

2010-11-09
 07:43:31

*Brrrrr*

VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT STRAFFAS AV DETTA??!!
Det är massa snö ute, och det är typ snöstorm.. 2 minusgrader gör det inte bättre heller!

Snart ska jag gå till tåget... Vill inte, vill inte, VILL INTE!
Har typ mjukisbyxor över mina tights och sen tjockaste koftan, ska sedan ta på mig min varmaste jacka, halsduk, mössa och vantar!!

Uschhhh!!!


Så här ser det ut hos mig, typ...
2010-11-08
 21:36:02

Today was a good day!

Sitter och låter tiden gå.. inte bra, inte bra..
Skulle egentligen sitta och plugga svenska nu, ska ta tag i det snart..

Hur som helst, idag var det en riktigt bra dag på något sätt! Endast en teoretisk lektion och sen var det bara dans för hela slanten!! Åhh, jag säger det för sällan.. Men jag älskar att dansa!! Tycker att jag skriver alldeles för lite om dans här på bloggen, det tar ju ändå upp en stor del av mitt liv liksom, det är som en del av mig.
Så, förbättring: Skriv mer om dansen!

Var hos tandläkaren imorse, det är lite värre i min mun än vad jag trott.. Nu rekommenderar de en käkoperation, hamna typ lite i chock när han sa det! Har aldrig gjort någon riktig operation förut, det enda var typ när jag var mindre då de klippte av lite av tungsträngen (nånting som sitter under tungan) för att jag inte kunde räcka ut tungan ordentligt.. Men asså OPERATION!
Och sen i så fall så skulle jag ligga på sjukhus en vecka efteråt för att det blir så svullet efteråt och inte heller kunna äta! Och sen finns en liten risk att jag förlorar känseln lite i underläppen.. Buhuhu, jag vill men ändå inte!
Det är ju helt fuckt upp i munnen nu och det blir knappast bättre om jag inte gör operationen, dessutom så säger de som redan har gjort en sådan operation att de tyckte att de var jättebra att de gjorde de, så jag känner liksom att jag inte har något val...

Men det är inte aktuellt nu för jag ska typ ha tandställning innan operationen också, efter också...

Men nog om operationer... Jag jobbade idag igen, som jag alltid gör en gång i veckan, som barngympahjälpledare, ser fram emot att snart ta egna grupper :D Ruuligt! =)

Men nu har jag tittat på Top Model och ätit alldeles för mkt saker efter maten: yoghurt, frukt, glass... Usch usch, inte bra!! Jag som försöker gå ned och allt, vad håller jag på med liksom?

Aja, nu blir det plugg och sen pensionärsdjävlar!!! Hahah, älskar det programmet!!! <3


Pensionärsjävlar.. Synd att det bara är i typ 25 minuter...

2010-11-08
 07:00:55

Turboinlägg!!!

Hinner egentligen, verkligen inte skriva nu men jag gör det ändå =)

Ska vara hos tandläkaren om en halvtimme, vi ska kolla upp nu om jag verkligen ska ha tandställning till 100% typ, vilket jag hoppas.. för att mina tänder.... usch usch usch!

Kunde knappt somna inatt heller, låg och vred och vände på mig typ 1,5 h.. hemskt var det när klockan ringde imorse, fick gå upp en timme tidigare idag än vanligtvis dessutom.. DÖ typ!

Men nu är det som sagt tandläkaren och sen skola hela dagen, sen ska jag träffa mina söta gympabarn :D<3

Hejdå!!! *Springer* <3
2010-11-07
 11:58:16

WWHHYYYY??

Godmorgon alla vackra flickor och pojkar.. och kvinnor.. och män.. =)
Det ser ut att bli en riktig pluggdag för mig idag, jag har än så länge tagit en ganska soft morgon men nu har jag bestämt att prick kl. 12.00 ska jag sätta mig och plugga som en tok!! Nu ska vi ta nya tag och vara fantastiskt ambisiösa! ja!

Juste, måste berätta om någonting jag gärna skulle vilja göra en kväll nästa vecka, typ fredag/lördag!
Leka med andar! Eller asså typ köra anden i glaset och såna saker, verkar vara så himla coolt!!

Hittade nämligen en sida där det stod hur man skulle göra, blev helt exhalterad!!

Den hittar ni här -----> http://andrasidan.webs.com/hurdugr.htm

Nä, nu blev klockan helt plötsligt 11.55 så nu måste jag sluta skriva!

Pussilipuss <3


Varför känns det som att man har så här mkt att göra...?
2010-11-06
 17:43:29

Mot stan =)

Nu är jag nyduschad och klar och ska snart dra mig till tåget, myskväll med Linnea, Liv och Agnes ikväll! Ser fram emot det! =) Ska handla lite gott gott på vägen också, hade lite pengar över från Sthlm som tur var!

Nä, nu ska jag proppa i mig lite nudlar också, nu börjar det bli bråttom bråttom! <3

Puss <3
/Veronica

2010-11-06
 15:10:12

Morsning korsning!

Efter att ha varit uppe väldigt sent igår så tog jag en rejäl sovmorgon imorse, åh vad jag älskar min säng! <3
Gjorde sen en riktig nyttofrukost, havregrynsgröt som jag aldrig äter! :D
Använde mig av detta enkla recept som fanns på havregrynspaketet: (1 portion)
1 dl havregryn
2 dl vatten
½ krm salt

Detta hälldes i i en kastrull och värmdes upp och sen lät jag det koka på låg värme i ca 3 min, lätt som en plätt!

Sen dess har jag typ bara pluggat till svenska grammatik provet som är på onsdag, härlig tidsfördrift! *hosthost*

Men får väl lite plåster på såren sedan då jag sticker till Linnea ikväll och myser med Liv, Agnes (och linnea också så klart)

Juste, jag färgade lillebrorsans hår förut också. Luktade bajs och det blev typ ingen skillnad, men det var kul ändå =) Han var typ asrädd och ba: Hur ser det ut?! Kommer de bli morotsoranget? Tänk om jag får morotsrött hår!!!

Men nu, åter till pluggets förtrollade värld!!!


Före                                                            Efter


Hihi, min guldklimp <3 Älskar dig!


Kände mig tvungen att också lägga upp en bild på gröt :)

2010-11-06
 03:38:32

Natti natti!

Nu fick ni den bloggbomb jag lovade :D Applåd för mig!

Nu har jag suttit uppe här drygt halva natten, det är sjukt sent och nu ska jag hoppa ned i sängen. NIICE!
Imorgon blir det plugg nästan hela dagen och sen ska jag (som läget ser ut nu) till Linnea och ha det lite mysigt med film och snacks tillsammans med Agnes och Liv <3 Ser jag fram emot...

Godnatt!

2010-11-06
 03:33:38

Stockholm i bilder




Lillebrorsan testar "Space ball" på mässan =)


Pappa också =)

Jag utanför Naturhistoriska..

På den italienska resturangen. Jag och Hanni <3

Smarrig efterrätt, Pannacotta <3

Lite vacker natur =)

2010-11-06
 03:21:50

The Studio

Var som sagt på "The Studio" i går, blev sminkad, stylad och fotograferad! Jätteroligt var det!
Fantastisk sak att få göra, det var inte billigt men det var värt det! =) Tack pappa <3

Tänkte bara visa ett fåtal bilder ifrån fotograferingen! =)



2010-11-06
 03:12:27

Shopping

Tänkte bara visa vad jag fick med mig hem ifrån Stockholm :D


Balettskor ifrån Dans & Gymshopen =)


Skor med kilklack från Skopunkten, urpr. pris 349 :-, köpte dem för 175 :- tack vare rabatt =)


Mysig, stickad ljusrosa kofta från H&M 199:-


Örhängen som jag köpte på mässan, från märket Pearls for Girls =)
Carpe Diem <3


En fin amulett från Kreaktiv Insikt, också från mässan =)
Varm & Ödmjuk. Full av glädje


Och Ipoden var ju också något nytt som fick följa med hem =) *Glädjeskutt*
2010-11-06
 03:00:36

Jag vann!

I måndags hände någonting som aldrig brukar hända mig, någonsin. Jag vann en sak, en riktigt dyr sak! =) En Ipod nano!!
Det var under den där mässan i Stockholm som det hände =)
Det var ett företag där som hade en tävling att man kunde ta en ballong och om man då hade den där ballongen i handen och en ordentlig tur så var det då en person som kom fram till en och sa: Grattis! Du har vunnit en Ipod!
Och gissa vem som vann, JAG!!! Jag blev så lycklig, jag trodde de skämtade först!! De filmade också och nu såg jag även det att det klippet ligger uppe på deras hemsida, pinsamt! Var lite i chock där tror jag.. men skitkul var det i alla fall! Tänk om jag hade legat i sängen och degat istället, då skulle man ju inte fått den liksom :)



Min fina gröna Ipod nano =)

Hade just vunnit, var så lycklig! Lapp: Grattis! Du har vunnit!

Ipod Nano
Värde: Ca 1600 :-
Färg: Grön
Vikt: 21 g (!)
Skärm: 1,5 tum xD (Ingen stor apparat med andras ord)
2010-11-06
 02:16:18

I´m back!

Ni kanske trodde jag var död eller något, men jag lever fortfarande.. trots allt!!
Men jag har mina anledningar.
Det har ju ändå varit höstlov (ja, det är det ju fortfarande) och då drog jag och min kära familj till Sveriges kära huvudstad Stockholm i söndags. Sedan dess har jag inte haft tillgång till någon dator och dessutom har det varit krångel med internetet här hemma så det är först nu som jag kan börja skriva om vad jag faktiskt har sysslat med, varför jag inte bloggade mer mellan fredag och söndag är ett mysterium.. Men nu i alla fall blir det en bloggbomb här, massor av inlägg ska ni få läsa här!! Jag har ju lite att ta igen!

Så.. jag har varit i Stockholm =)
Vi åkte i söndagsmorse och jag fick köra mer än halva sträckan då det mest bara var motorväg men det var jättekul ändå och jag gjorde mina första omkörningar och höll konstant 110 km/h =) Nöjd! Vi bodde i min farmor & farfars lägenhet som alltid, det är helt "awesome"! Vi spenderade sedan hela eftermiddagen och kvällen hos nära släktingar (min pappas kusin, hans fru och deras lilla glädjespridare på 2 år) =)
Började även denna dag känna mig lite dålig, ont i halsen o.s.v.. inte bra, inte bra..

Sen på måndagen vaknar jag upp, är väldigt sjuk. Halsen var värst, så sjuk som jag var då hade jag nog inte varit på lääänge! Hade även kraftig huvudvärk och säkert feber.. men det fanns ingen febertermometer där så det kunde vi inte kolla.. Trots det så hängde jag till slut med på en mässa som vi hade planerat att gå på i Sthlm, envis som jag är så ville jag inte vara hemma och dega i sängen utan jag ville med för familjens skull.. något som jag INTE ångrar idag, för där hände det något jäkligt bra.. men det berättar jag om i ett annat inlägg! Surprise...
Sen var jag typ död när jag kom hem..

När jag vaknade på tisdagen var jag fortfarande lika sjuk, om inte lite mer... Men det hindrade inte mig från att sticka ut på stan och shoppa en heldag, galen jag var alltså. Fattar knappt hur jag orkade.. Men jag köpte lite saker som jag kommer att visa sen =)

På onsdagen var jag lite bättre, halsen var väl lite halvdan men bättre än tidigare i veckan. På förmiddagen så var jag och familjen på Naturhistoriska Riksmuseet för att se en 3D-film på Cosmonova, älskar att se olika filmer där. Var mkt där när jag var liten, jag minns när det var som att man åkte helikopter och jag blev "åksjuk" :P Men vi såg en film om Dinosaurier i alla fall, och då är ju Cosmonova och 3D det bästa sättet att se en sådan film =) Efter det gick jag på stan lite med Hanni och fikade och kikade i affärer, men hittade ingenting.. Vi var också på dansmuseet, själva utställningsavdelningen var stängd så det var väl inget att hurra för men det var kul att titta in där en liten stund i alla fall =) På kvällen bjöd hon mig och familjen på en mysig italiensk resturang, det var mys! Åt den bästa risotton ever!!!

Torsdagen var stressig, jag gick upp tidigt för att jag skulle komma iväg tidigt till "The Studio", skulle bli stylad och sminkad och fotad, bli som en modell för en dag =) Det var lite oplanerat men jag fick en tid bokad kvällen innan vilket var ganska galet eftersom det är väldigt svårt att boka tid och man får oftast vänta länge för att få en bokning.. Men det var i alla fall jättekul, kan visa upp några få bilder sen =)
Sedan var det bråttom bråttom hem för pappa skulle typ hämta bilen på någon Tecnik-firma så pappa och jag sprang typ genom stan och jag tror sedan att jag åt lunch på 5 minuter och packade och sedan åkte vi hem.. Inte roligt att stressa asså...