2010-09-30
 19:20:29

Sista september.

Godkväll!
Hade balett imorse, börjar känna att det går bättre nu än när jag började för ca en månad sen nu, sånt gillar vi jag! Efter det hade jag SO med Catharina, åhh denna kvinna börjar göra mig lite smått galen tror jag..
Efter det hade vi lunch följt av Matte och Kultur- & Idehistoria, men med godis i väskan blir lektionerna genast mycket lättare (Y)

Ikväll hade jag tänkt att plugga lite, vi har matteprov på tisdag nästa vecka, mitt första prov i gymnasiet, så det känner jag lite smått panik till, men förhoppningsvis är inte matteproven lika komplicerade som de var på Folkunga..?:D


Well well imorgon kommer min största mardröm att hända, jag ska till tandläkaren och laga ett hål!!! Herregud, känns som att jag inte kommer att kunna sova nånting inatt, kommer bara ligga och tänka på den där borren de ska trycka in i munnen på mig imorgon.. *ryser*

Annars så ser morgondagens planer ut på följande sätt:
Skriva novell på morgonen,  tandläkaren, äta någon slags mat hemma, ha drama med Sari, göra nånting roligt med Brooke och Amanda, äta på Subway med Brooke och Amanda, gå och se "Tusen ggr starkare" med Amanda =)
Äntligen en dag att riktigt se fram emot, bortsett ifrån tandläkaren såklart..

Sen ser man ju självklart fram emot helgen också.. Men den kommer jag skriva om senare!

Varför kan saker inte vara som de var förut?
Jag saknar att kunna vara lycklig utan att alltid ha något som egentligen tynger ned en inombords.
Jag vet inte vad jag har gjort för fel, jag har gjort vad jag kan men det räcker visst inte.
Varför känner jag mig så ensam, varför känner jag mig så hatad och "ivägen"?
Varför kan saker inte vara som de var förut?

2010-09-30
 07:40:05

Good morning people :)

Sitter just nu och tittar på "Vakna med the voice", det var länge sen nu! I 8:an kollade jag på den morgonshowen varje morgon, det är ganska nice :D

Men nu är det 0 grader och frost ute och jag ser verkligen fram emot att gå till tåget om en halvtimme, men mjukisbyxorna, stora halsduken och tåstrumporna är på i alla fall, så lite varmare kanske det blir :D

Vi hörs i eftermiddag :*

2010-09-29
 20:54:34

Hösttecken.

Tittade nyligen klart på "Hitta Nemo" :) Haha, började att titta på den redan igårkväll och såg klart den nu, väldigt fin film tycker jag, hehe, fick en liten "åhh-jag-vill-se-en-barnfilm"-kick igårkväll så den fick det bli :)

Skola som vanligt idag =) Hade muntlig redovisning på morgonen i svenska, skulle det seriöst kunnat gått sämre? Jag ville dö efteråt, seriöst.
Sen jobbade vi med "My Survival", med andra ord, vi koreograferade dans till meningar vi valt ut ur texter, jag känner att det börjar gå bra nu =)
Sedan efter många kurr i magen var det lunch och sen hade vi handedartid i "cafeterian" och sen klassråd :) Dagen avslutades med ytterliggare ett pass med My Survival-arbetet.
Sen stack jag hem och åt lite och sen dess jag har mest suttit framför datorn, varit ute och fotat lite höstbilder och försökt att koreografera lite, utan något vidare resultat..

Men nu ska jag sätta på lite musik och städa lite i mitt rum, det ser inte fint ut här inne just nu...






Redigerad i Picnik :)
2010-09-28
 21:03:47

Week 39

Tisdagen har rullat iväg :) Skola idag som vanligt, surprise? Haha :)
Dagen blev dock lite roligare då vi hade Jazz med Frida istället för Modern dans med Magdalena :) Bilden blev också inställd så vi gick och köpte kakor och mjölk och satte oss och åt på dansen, det var nästan lite FÖR bra :)

Efter det hade vi engelska och sen slutade vi och Amanda och jag stack till tåget as usual =)

Har sen dess bara varit hemma och slappat men har nu äntligen gjort klart min muntliga redovisning i svenskan som vi ska redovisa om imorgon, nervös som f*n men jag tror ändå att det går bra, har valt ett djupt ämne...

Men nu ska jag springa in i duschen och sen ska jag nog sätta mig och titta på en film.. Vad det blir vet jag inte en, men jag är på lite depphumör just nu så en komedi kanske skulle sitta fint :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :*
/Veronica



Haha, jättefin bild :) Hade nyss färgat håret där och emma hade plattat det så fint :)
På tal om plattat.. jag vill nog platta mitt hår imorgon, får gå upp lite tidigare i så fall.. Men det kör vi på tycker jag, godnatt <3

2010-09-27
 21:12:57

Trött!

Klockan är 9 och jag sitter och försöker få ihop min muntliga redovisning till något bra. Tycker själv att jag har valt ett bra ämne så det blir nog rätt bra ändå :)

Till allas stora glädje kom Brooke idag :) Alla har ju varit så nyfikna i flera veckor och vi har inte trott att hon skulle komma, men idag kom hon, hon verkar jättesnäll =)

Efter skolan sprang jag och Amanda till tåget och jag var hemma och åt lite innan jag stack och jobbade som hjälpledare på barngympan :) Alltid lika roligt men idag var det kort sagt väldigt rörigt, barnen var ju överallt! Men det är ju roligt nästan hela tiden och jag tjänar ju bra så det är helt klart värt det :D (Y)

Nu har jag suttit på facebook och pluggat i några timmar, ska snart sätta mig och titta på Medium, det är bra =)
Go´natt :)<3


Min nya mascara som jag köpte nyligen, love it :)
2010-09-27
 07:21:45

Monday <3

Jag vet, jag har legat mycket lågt med bloggen i helgen, inte ok! Men det ska bli ändring på det :) Här kommer bara en snabb uppdatering om vad jag har gjort i helgen :)

Fredag (efter skolan tycker jag räknas som helg): Gymmade med söta Emma Bomgren, myskväll hemma =)
Lördag: Potatisplockning, plugg och middag hos familjen W...
Söndag: Dansträning med Slash Dance, plugg, box-pass med mamma :)

Men nu är det måndag, sitter laddar inför en ny skolvecka (öhh?) och funderar på vad jag ska sätta på mig för kläder idag.. hmm.. I eftermiddag ska jag jobba som hjälpledare på gympan och sen väntar nog plugget på mej... JIPPI!!!
2010-09-25
 09:37:07

Potatisplockning...

Blev inget inlägg igår, ursäktar för det men jag kom inte hem förrens typ 7, sen var det mat och sen tittade jag på Idol och sen "Se upp för dårarna", har sett den filmen flera gånger, men tycker aldrig att den blir tråkig :D

Var som sagt och gymmade igår med käraste Emma Bomgren :) Det var väldigt trevligt, jag tror vi gymmade i 2,5 h.. så jag är rätt så nöjd! :)

Idag väckte mamma och pappa mig typ 8.45, varför? Joo, för att vi skulle plocka potatis! Potatis? Ja, det är sant, POTATIS.
Det är som att man lever i sin egen mardröm, ska alltså nu sticka iväg till ett fält och gå runt och plocka 1466700 kg potatis.. Please, kill me!


Världens största potatis, mumsfillibabba?
2010-09-24
 08:22:09

Ny dag <3

Godmorgon kära läsare :-) hoppas att ni har sovit gott och ser fram emot att det äntligen är fredag! Det gör jag i alla fall och nu sitter jag på tåget :-) Älskar fredagar, vi slutar 12.15 idag och efter det ska jag och emma och gymma i linköpings simhall :-) ser fram emot det riktigt mycket, det är faktiskt första gången ;-) Sen får vi väl se vad som händer ikväll.. Känner att det skulle vara trevligt att träffa någon trevlig människa.. :-P Caio ;-)<3
2010-09-23
 23:15:15

Datorer <3

Har bestämt mig nu vad jag verkligen vill ha i julklapp!! En bärbar dator, jag har en stationär men jag skulle verkligen älska att ha en egen dator som jag kan använda när jag INTE sitter vid min egna dator i mitt rum, d.v.s. där vi är ute och reser, i bilen som allmän underhållning när vi åker långt, i skolan kanske och självklart många andra platser :)
Men funderar fortfarande på om jag vill ha en vanlig bärbar med typ 14-17 tums skärm eller om jag vill ha en mini-pc :D

En minipc funkar ju jättebra eftersom den är så liten och smidig o.s.v. enda nackdelen enligt mig är bara att jag kanske vill titta på film i den.. då kanske det är bra att ha en stor skärm och framför allt ett cd-intag (eller vad det nu heter..?)

Men om jag väljer att ha mini pc.. skulle den här vara lite söt att ha :)


Mini-PC - 10, 1 tum, webbkamera, 250 GB hårddisk, kostar mellan 3700-4000 kr
(Läs om den --> http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4328939)

Eller kanske denna fina i guld...

Mini PC - 10,1 tum, webbkamera, 320 GB hårddisk + massa andra bra grejer, kostar runt 4700-5000 kr
(Läs om den ---> http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4182425)

Men om jag ska ha en stor, vanlig laptop skulle jag vilja ha...


Helt OK multimedia och arbets-dator med 15,6 tums skärm, webbkamera, dvd, 3 GB minne, 500 GB hårddisk, kostar runt 5000 kr
(Läs om den --> http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4433958)

Eller kanske..


Fin laptop med 15,6 tums skärm, webbkamera, miljövänlig, dvd, kostar också runt 5000 kr
(Läs om den --> http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4328839)

Och sen vill jag köpa ett sånt där laptopskin, det finns så fina just nu :) Dessa är ifrån www.skinz.se!





2010-09-23
 21:26:00

Kvällsreport :)

Fastnade i något slags hästspel på www.spela.se, LOL! Har säkert spelat i en timme.. vad har hänt med mig?!

Nu ska jag sätta mig ned och se "I rymden finns inga känslor", en kortversion dock men den verkar vara bra i alla fall :) Ska nog göra en kopp chailatte också, sitter och fryser lite.. :S

Juste, riskaka skulle jag ju också äta, ingen missade väl min fina serie i förra inlägget? xD

Haha xD
2010-09-23
 19:23:30

Sova nu?

Hehe, hittade en lite rolig artikel på Aftonbladet: Saker man kan äta som gör att man blir trött och vad man ska äta för vara pigg:

Svårt att sova ikväll? Ät:

  • Dadlar
  • Riskakor
  • Bakad potatis
  • Mango
  • Fransk bröd
  • Ananas
  • Doughnuts (munkar)
  • Jasminris
  • Fikon
  • Risnudlar

Vill du hålla dig pigg? Ät:

  • Färsk, kokt potatis
  • Brunt ris
  • Körsbär
  • Grapefrukt
  • Tomatjuice
  • Äpplen
  • Plommon
  • Fullkornspasta

Tror jag ska trycka i mig några riskakor innan jag somnar ikväll... Låter ganska gott :)

Låt mig illustrera! :)


Och, ja.. Jag är jätteduktig på att rita i paint :)

2010-09-23
 18:35:36

Helt okej dag, trots att det är torsdag!

Började dagen med balett, det var tänkt att Brooke skulle kommit idag, men icke sann icke, det gjorde hon inte.. :( Men lektionen var väl lite som den brukar vara men vår lärare stack tidigare från lektionen så då stretchade vi :)
Sen hade vi so, total minneslucka, vad fasen gjorde vi då?
Haha, aja, sen hade vi lunch och sen gick vi till tvillingarnas en sväng och köpte lite saker :D Sen matte och sen kultur & ide-historia :) Ganska seg dag..

Sen gick jag och Evelina på stan och hade det väldigt trevligt måste jag säga :) Men det blev inga köp för jag var pank, men hittade en fin skjorta... haha :D

Kom hem för ca 2 h sen och gjorde då ordning lite glass och satte mig framför Bones, det programmet är riktigt bra ibland :)

Imorgon blir det en väldigt kort skoldag, slutar 12.15 och sen ska jag och Emma sticka och bada och gymma, det tycker vi är nice! :)

Ha en trevlig torsdagkväll folks :D<3


Saknar min gamla klass ibland...
2010-09-22
 22:20:28

Piercing ;)

Är lite sugen på en piercing, inget storartat utan bara som en liten "diamantsten" i näsvingen, tror jag skulle passa ganska bra i det :D Kostar ju inte så hemskt mycket heller, mamma och pappa säger dock tvärt nej så vi får väl se hur det blir med den saken...


Kenza hade ju en sån för några år sedan, riktigt snyggt! :D


Nu ska jag in i duschen och sen ska jag hoppa i säng :)
Go´natt gott folk!

2010-09-22
 20:29:55

Shop until you drop.

Har haft skola som vanligt idag:

  • Svenska - Vi ska göra en muntlig redovisning, åhh jag hatar muntliga redovisningar!!
  • Improvisation/Komposition (Dans) - Jobbade utifrån vår lilla miniuppsats vi lämnade in för någon vecka sen, my survival.
  • Lunch - veckans pasta är manifique :D
  • Powerpointpresentation av dans år 3, ni var ganska duktiga =)
  • Musik - Gick faktiskt bra den här gången :D

Sen slutade vi och jag gick till stan för att handla ny skolväska :)
Gick på stan i ca 2 h, shopping gör mig så glad :D Detta fick jag med mig hem: :)


Väska ifrån Accent, är så nöjd :D


Bild ifrån www.accent.se


Poncho/kofta ifrån BikBok, äntligen är den min! :D Älskar den :*


Bild ifrån www.bikbok.com

Nu ska jag sätta mig och titta på en film med pappa och lillebror, skönt :D

/Veronica :*

2010-09-22
 07:54:49

Wednesday :*

Godmorgon, har riktigt bråttom, bråttom nu men lägger upp dagens outfit innan jag rusar iväg :)


Failad bild, togs i värsta rushen så jag kan inte förklara min snygga pose..?
Men i alla fall:

Jeansskjorta - Gina Tricot (249:-)
Svart linne - Vet ej :D
Tights - Vero Moda
2010-09-21
 20:32:32

Skolfoto.

Sorry för dålig uppdatering igår, orkade helt enkelt inte..

Men idag har vi i alla fall haft skolfoto, såg det både positivt och negativt..
Tycker i alla fall att jag blev ful på klasskortet och hyfsat bra på det enskilda..

Men så här såg jag ut idag i alla fall:



Svart linne - Flash tror jag, love it!
Svart spetstopp - Gina Tricot (149:-)
Grå jeansleggins - Har sytt själv (ironi, cubus är de ifrån)

Jodå men dagen slutade väl bra, han precis med det tåg jag ville och när jag kom hem lagade jag mat, kände mig lite duktig :) Gjorde den såsen som var till pastan i skolan idag, bortsett från alla grönsaker, usch, och lade till kycklingbitar typ och kokade ris till, mums mums blev det =)
Var sedan ute och övningskörde lite mer än en timme, det blir bättre och bättre, ska försöka ta körkort så fort jag känner mig redo när jag fyller 18, så man slipper att alltid ha pappa med sig.. :D

Men nu ska jag titta på en film :) Fick titta på en gratis film genom headweb när jag fick min goodiebag, bäst att passa på :)

Ha en trevlig kväll, I will :*
2010-09-20
 07:58:12

Godmorgon!

Nu har jag satt på mig min stora mysiga skjorta från BikBok och ska alldeles strax springa iväg till tåget! :D Bråttom, bråttom!<3
Efter skolan börjar jag jobba som barngympahjälpledare, omg det var ett långt ord :) Men vi hörs ikväll, dagens outfit kommer upp då också =)<3
2010-09-19
 23:10:32

23.07

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det skola som vanligt, jazzdans I like it!

2010-09-19
 22:59:50

Val 2010

Eftersom det ändå är val idag så hade jag bara tänkt att uppmärksamma det lite här på bloggen :)

Just nu ser det ut så här i riksdagsvalet:




Och såhär i skolvalet:



Tycker att det är helt sjukt att Sverigedemokraterna just nu har fått fler röster än kristdemokraterna och vänsterpartiet.. Man kan ju ställa sig frågan, var är Sverige på väg?

Titta liksom på Sverigedemokraternas valfilm till exempel, som många har protesterat högljutt om, konstigt..:




Hur som helst så tycker jag ändå att det är okej att Socialdemokraterna och Moderaterna tävlar
om "förstaplatsen". Jag håller inte på något parti och jag har ju inte röstat heller för den delen (är 16 liksom) men jag röstade ju i skolvalet i alla fall :)
2010-09-19
 21:55:55

Shoppa smink..


Behöver verkligen köpa smink nu känner jag! Min parfym är slut och min mascara börjar också ta slut! Mitt mineralpuder är slut för länge sen och det börjar bli lite knapert med rouge..
Men imorgon rullar studiebidraget in så då kommer jag ha råd att fylla på lite förhoppningsvis =)
2010-09-19
 21:38:41

Last night..

Vill först bara berätta om gårdagen :D Så jäkla kul vi hade igårkväll alltså :) Matilda hade bjudit över mig och lite tjejer hem till henne på filmkväll :) Vi..

  • Tog det lugnt (i början..)!
  • Dansade i matildas vardagsrum!
  • Åt chips, dipp och morötter!
  • Klädde ut oss!
  • Sminkade oss! (Mmm, läppstift)
  • Spelade in en video!
  • Gick promenad i regnet!
  • Klädde ut oss lite till (Jag var Hagrid med en vikingahjälm)!
  • Åt glass och kladdkaka!
  • Satte på oss lite konstiga mössor, halsdukar, vantar..!
  • Gick ut mitt i natten ( typ 2)
  • Cyklade till McDonalds!
  • Köpte Cheese!
  • Gick på stan i konstiga ytterkläder!
  • Köpte mer mat!
  • Cyklade hem!
  • Körde Wii!
  • Drack juice!
  • Tittade på gamla filmer från 7an m.m!
  • Somnade!
  • Vaknade, bäddade!
  • Somnade igen (kl 5)

Galet kul var det! Vaknade imorse hos Matilda efter 4,5 h sömn, riktigt utvilad var man då! :D
Mamma hämtade mig sen och jag fick köra hem, åt lite värmd pizza och åkte tåget in till stan igen för att gå på dansmöte, stannade där några timmar, åkte hem..

Så nu är jag hemma, (har varit det ganska länge) och gör typ ingenting.. Glömde matteboken i skolan så har inte kunnat plugga heller... segt!

Men ska snart gå och lägga mig.. Ciao :)



Bilder från igårkväll, oh yeah!<3

2010-09-18
 13:15:22

Helg igen!

Känner att det är ganska skönt att ha helg igen, igår var jag och min mammis och pappis i tornby och kollade runt lite, det var tänkt att jag skulle få nya sneakers, men hittade inga som jag tyckte om och de som jag jag tyckte om fanns inte i min storlek :( Surt..

Men på vägen hem köpte vi pizza, åh så glad jag och Victor blev för det gör vi typ ALDRIG för vi brukar göra egen pizza :) Vi tittade på Idol och sen satte jag mig själv och tittade på Yes Man, rolig film, jag är ett riktig komedi-freak! ;D

Idag sov jag rätt så länge, klockan blev väl 11.00-11.30 nånting innan jag väl gick upp :)
Har nyss dammat och dammsugit rummet och sitter nu här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Funderar på att typ "träna" lite och ta bort lite av min choklad jag smockade i mig igår :D

Ikväll blir det filmkväll hos matilda, ruuligt :*<3

2010-09-17
 07:33:46

Fredag.

Usch, det var psykiskt jobbigt att gå upp imorse! Ville helst bara ligga där och dega hela dagen..
Aja, skola idag! Kort dag, bara engelska och modern dans :) Sen ska jag och mamma träffas i stan och köpa träningskor till mig, det ser vi fram emot! =) Sen blir det hemmakväll ikväll, mamma har köpt choklad till mig så det här kanske inte slutar så bra, haha =)

Men nu måste jag gå och göra mig i ordning, bye <3



Vackra daggkåpor i trädgårdsföreningen ;)
2010-09-16
 21:25:12

WHY?

Varför kan inte ens liv vara som typ Kenzas eller Serena i Gossip Girl? 
Varför måste allt vara så svårt och förvirrande?

Har varit helt asocial och tittat på Gossip Girl ändå sen jag kom hem och bara suttit och deppat..
Snälla, sträck ut en hand som jag kan greppa tag och leva deras perfekta liv i USA och aldrig komma tillbaka.

Godnatt, ska försöka hinna med ett avsnitt till innan jag somnar ;D

2010-09-16
 20:39:51

15 September

Hann inte (orkade inte) blogga igår men jag har lite bilder från igår som jag vill visa upp ändå så ni får ett "dagen-efter" inlägg istället :)


Vi började inte förrens 12 igår, så jag gick upp vid 8.30-tiden och gjorde en rejäl frukost och satte mig vid tvn :)
(2 mackor, ett stort glas juice, vaniljyoghurt med torkade bananer i och en riktigt banan!)


Sen efter frukosten fick jag helt plötsligt lust att baka muffins till emma som fyllde år! <3


Så har kan det se ut efter lite dekorering av glasyr och strössel :)


Så här fina blev dem :)

Sen så tog jag med mig min lilla låda och stack iväg till tåget för att möta upp födelsedagsbarnet
på resecentrum :) Vi åkte buss till trädgårdsföreningen :)


Ja, vi gillar suddiga bilder :)


Vi åkte buss... Sötaste emma på bild, "puss på rej"!


I trädgårdsföreningen :D

Och sen spelade vi volleyboll, okej hade ont i min lilla fot så jag skippade det :D
Sen skulle vi hem till liv och laga mat inför emmas fest, stackars emma blev helt övergiven
efter volleybollen och fattade varför alla helt plötsligt var tvungna att gå..?

Efter timmar av matlagning och ballongutsmyckning så kom emma och vi firade henne med
plockmat och tårta! =)

Var väldigt duktig där med kameran, men här kommer 2 ganska ointressanta bilder från kvällen :D




Sen gick jag mot rese för att ta halv 9-tåget hem men självklart hade jag inga pengar
på kortet och heller inga kontanter så då fick jag sitta i väntesalen och vänta ca en halvtimme
på att snälla mamma skulle komma in och hämta mig :) Lyssnade på musik och tittade fasinerat på
en gammal tant som gick zick-sack mellan bänkarna och tiggde pengar.. Tyckte synd om henne :(
2010-09-14
 22:07:44

OMG!

OMG! Jag tror jag nått botten, hade nyligen så tråkigt så jag gjorde en egen Malaco Godispåse då man själv får välja godisar och pås-design och shit!
Min påse innehåller, persika, citron, hallon, Granatäpple och Tutti Frutti och jag har typ döpt den till Friskus Fruktis, haha wtf? Aja, nu tävlar jag om att jag kan åka till en godisfabrik i Danmark och se på deras godistillverkning (!) haha och vinna 2 kg godis :) Så roligt kan man ha, har du lika tråkigt som jag? Gå in på www.dinpase.se

För övrigt har jag haft en relativt bra dag! Lektioner som vanligt, skippade dansen p.g.a. foten, bilden blev inställd så istället pärlade vi och lekte lite i skåp, haha :D Sen drog vi oss mot dansstudion och tog massa kort och var allmänt crazy :D Dans blev det ju också självklart men då sket jag i min fot och körde på ändå :D

Efter skolan träffade jag Felicia, vi åt lite på Mc Donalds och sen gick vi runt på stan innan hon stack och jag gick mot tåget hem.. Övningskörde lite sen efter middagen och sen hamnade jag här :)
Ska avsluta kvällen (som jag alltid gör) med ett Gossip Girl avsnitt, haha beroendeframkallande!

Imorgon börjar vi kl 12 på Stångebro och lattjar lite volleyboll och slutar sen redan kl 1, efter det blir det stan, är på jakt efter en riktigt mysig kofta! :)

Vi hörs imorgon :*
2010-09-14
 07:47:03

Tuesday the twentyfirst

Godmorgon! Hade tänkt att skriva ett snabbt inlägg här innan jag rusar iväg :)
Idag blir det skola som vanligt och sen ska jag förhoppningsvis träffa Felicia och fika eller något efter skolan :) Idag blir det ingen dans för mig p.g.a. min halft stuckade fot som jag orsakade igår när jag skulle gå ned för en brant liten backe i skogen och trampade fel och det knackade till rätt rejält och var typ öm i några minuter, sen släppte det lite under dagen men igår kväll kom smärtan tillbaks..
Tråkigt :(

Oj, inser nu att det är riktigt bråttom bråttom!
Hejdå <3


2010-09-13
 19:52:38

Språkresa..

Är det någon mer än jag som är sjukt sugen på att åka på språkresa nästa sommar?
Den tanken dök upp i mitt huvud för drygt en timme sen och sen dess har jag inte gjort någon annat än att surfa runt på www.ef.com och kollat i kataloger :)
Sjukt dyrt är det, men det skulle vara så jäkla roligt!
Vill i så fall åka till ett land då man läser engelska, alltså typ Storbrittanien, USA, Australien eller Malta :) Vill kunna flytande engelska!

Detta är resemålen man kan välja mellan inom EF:

England
Bournemouth
Brighton
Hastings
London
Oxford
Torquay

Malta
St Julian´s
St Paul´s bay
Gozo

USA
California
Long Beach
Florida

Australien
Cairns

Spanien
Barcelona
Malaga

Tyskland
Lindau

Frankrike
St Raphael




Californien vore inte helt fel... :D
Tyvärr kostar resorna dit runt 30 000 så jag kan nog fortsätta drömma..

Men annars skulle Malta funka mer än bra, resorna dit ligger runt 15 000-18 000.
Resorna till England ligger runt 14 000-20 000.

Mer info på www.ef.com där du också kan beställa hem en gratis katalog :)
2010-09-12
 21:38:46

Veronica vill ha..

Hösten har alltid varit någonting som jag tyckt vara en väldigt tråkig årstid, men när man tänker på alla mysiga eftermiddagar med en varm kopp chailatte/varm choklad, alla fina färger och alla dessa mysiga koftor som säljs just nu blir den ganska bra i alla fall :)


Fårpälsjacka! Vill ha så mycket! =)
499:- på BikBok


Älskar den!!! 399:- på BikBok!


Så vacker! Vill ha :) Finns i både vit och svart, jag vill ha båda!
249 kr på Gina Tricot.

2010-09-12
 19:53:34

Flowers..... FLOOOWERS!!

Alla tagna i helgen hos mormor & morfar, helt kär i vissa bilder! =)
(Alla är oredigerade)







...Exprimenterade lite med vatten också :)




.. Och med speglar :)








2010-09-12
 19:15:17

Tur till Västergötland :)

Har som sagt varit hos mormor och morfar i helgen, i Gullspång. Men ingen vet var det ligger så det är nog bättre att säga typ "i västergötland" eller "en timma utanför Skövde" :)
Men det har i alla fall varit jätteskönt att bara umgåtts med familjen och mormor & morfar :)
Vi kom dit på fredagkvällen och åkte ifrån dem ca kl 4 idag och nu har jag kommit hem =) Under den tiden har jag plockat svamp (mest kantareller), myst framför tvn, hängt med Victor till skateboard-rampen x2 och fotat, MASSOR! 

Här kommer en bildbomb från helgen, vissa bilder är minityrer (små) så inte inlägget ska ta upp hela bloggen, men ni ser dem i vanlig storlek genom att bara klicka på bilderna :)




Trollsmör! :)


Lördagens plocka-svamp outfit :D Mix and match säger man ju :P

Dagens "fångst" :) (Ja, man fångar svampar) Det jag plockade är i kannan (ca 1,5 l) och själva högen är det alla andra har plockat, högen är större än vad den ser ut att vara. Allt tillsammans blev 12 liter :O

Bilder på Victor när han trixar :D (Som sagt, klicka på bilden så blir den större)



Tog även massor av "natur-bilder"! De kommer i nästa inlägg, kände att det blev lite mycket att proppa in ytterligare typ 20 bilder in i det här inlägget :D

Vi hörs sen :D
2010-09-11
 15:16:58

Kantareller!

Kanske har ni undrat vad jag har gjort de senaste 2 dagarna? Har imte bloggat sen i torsdags så jag kände att det var lite dags att uppdatera lite :)

Fredag:
Skola som vanligt, hade engelska på morgonen som följdes av "dansträning" som jag kände mig ganska lost i för att jag inte varit med på danslektionen i tisdags (sjuk) men det gick ändå rätt så bra och vi avslutande med ett jobbigt styrkepass :D
Sen gick Eve och jag och åt lunch och sen hade jag lite smått bråttom hem så jag lämnade in so-uppgiften och sen stack vi till tåget. När jag kom hem packade jag och sen bar det iväg till mormor & morfar :)
Där åt vi, tittade på tv och umgicks bara och tog det lugnt, skönt att komma bort lite från linköping :)

Lördag:
Vaknade med lite träningsverk från igår, åt frukost sen gick vi alla ut i skogen för att leta efter skogens guld, kantareller: ett av det godaste man kan äta enligt mig :) Vi var ute i ca 2,5 h och jag fick ihop ca 1,5 liter vilken ändå var ganska lite jämfört med vad mamma och mormor fick, men jag är rätt nöjd ändå :D
Åt nyss lite pannkakor och ska snart sätta mig brevid min lillebror framför tvn :P

Har en hel del bilder från idag, men glömde datasladden hemma så kan inte ladda upp några bilder och lägga upp här så ni får vänta tills jag kommer hem, även victor lekte lite naturfotograf idag och tog kort på allt mellan stenar och grässtrån :P

Vi hörs kanske ikväll :) :*
2010-09-09
 19:52:52

Thursday the 9th.

Ännu en skoldag avklarad, klassisk balett på morgonen, gaah det är så jobbigt :P
Sedan so, sen matte och till sist kultur- och idehistoria, jag ser alltid de lektionerna positiva :D
Sen var jag kvar ca 1,5 h efter skolan med emma, eve och liv och strechade lite och bara släppte loss, härligt =)
När jag kom hem sen tog jag en riktigt lång dusch med hårinpackning och allt annat såntdär som man annars inte brukar hinna med :P Men jag skar mig på rakhyveln så nu har jag ett ca 10 cm långt sår typ på låret, snyggt!!

Men nu har jag ätit, tittat på tv och nu ska jag ta tag i den högt älskade engelskauppsatsen igen.. Ciao :D
2010-09-08
 20:57:19

När humöret kokar över..

Kom precis sen från en lång tur övningskörning, och det gick så j*vla dåligt så jag funderar seriöst på att lägga av!!!! Så nu ligger min övningskörningsskylt i min papperskorg.. och jag överväger att inte ta upp den på ett tag. Det känns bra.

För övrigt så hade jag bara tänkt att berätta om dagen.
Vi började med svenska då vi gjorde en novellanalys, sen hade vi improvisation & komposition (dans) och sen lunch, tummen upp för den härliga blandningen järpar, pasta och brunsås :)
Sen hade vi en väldigt onödig handledartid och sen ett också onödigt klassråd och sen musik (Rytmik med dans).

Efter det flummade Emma (www.ebomgren.blogg.se) och jag runt i danssalen innan vi gick ned till resecentrum och jag tog tåget hem.
Åt lite glass och tittade lite på Gossip Girl när jag kom hem, så skönt!

Men nu ska jag fortsätta skriva på engelska-uppsatsen "My Survival" som ska lämnas in på fredag, bajs :(

Och när Veronica har tråkigt på eftermiddagarna tar hon bilder.. på sig själv.. ibland. Enjoy!





Och när saker börjar gå lite överstyr..


I´m watching...                                             YOU!
2010-09-07
 22:46:42

Nya friska tag!

Idag har jag som sagt varit hemma, orkar inte rabbla upp igen varför men jag har varit hemma i alla fall.

Har passat på att plugga, tittat en hel del på Gossip Girl och även sålt min cykel, 750 kr, så nu kan jag betala lite av min skuld till pappa för min systemkamera och sen har jag tänkt behålla 250 själv för att köpa.. vad jag nu vill köpa :D

Men nu har mamma och pappa kommit hem, de har varit på resturang med farmor & farfar och jag kom nyss ut ur duschen och ska gå och lägga mig!

Imorgon väntar skolan och jag har laddat batterierna och är lite pepp för en gång skull för första gången på mycket länge :)

Godnatt :*


Boo-cha!(Ni vet Kim Possible man såg för många, många år sedan.. Ron sa ju alltid så xD)
2010-09-07
 21:54:50

Goodiebag

Idag fick jag min goodiebag jag beställde för lite mer än en vecka sen. Verkligen en bra gratis-grej måste jag säga.

Det funkar helt enkelt så att man går in på www.goodiebag.nu, blir medlem (man måste vara över 18, men jag skrev in min mammas uppgifter istället) och bestämmer 3 stycken produkter som finns på en bild där det finns olika produkter att välja mellan. Sedan behöver man bara skriva lite adress och andra kontaktuppgifter och sedan är goodiebagen på väg. Efter ungefär en och en halv vecka får du en goodiebag (som jag fick idag) med de produkter du valt (dock i en lite mindre förpackning, helt kostnadsfritt. Enda haken (vilket inte direkt är en hake) är att man ska prova produkterna och sedan fylla i en liten lista om vad man tyckte. Efter det är det fritt fram att beställa nya produkter igen :) Och det kostar mig inte en enda krona(!)

Grymt bra grej som sagt, jag beställde en dagkräm från Lumene, en lotion från Nivea och ett doftprov från CK´s parfym One, som för övrigt luktade väldigt gott! :)

Detta fick jag :)
Ska definitivt fortsätta att skicka efter produkter!
2010-09-07
 15:26:34

Sjuk :(

..och sedan så blev man sjuk!

Huvudvärk, lite hosta och lite halsont men ingen feber.. Så jag är nog tillbaka i skolan imorgon igen.. Det var bara lite skönt att komma bort från allt en dag, vill bara spola tillbaka tiden och rätta till allt så jag slipper känna mig hatad varje dag, det knäcker mig totalt.

Hur som helst, vaknade helt enkelt imorse, åt frukost som vanligt men insåg sedan att jag verkligen inte skulle klara av att gå till skolan idag mycket på grund av min huvudvärk så jag gick och lade mig igen och sov till 11 ungefär, riktigt skönt! Tog en huvudvärkstablett och satte mig framför TVn och tittade på min så efterlängtade gossipgirl-box som kom med posten igår, åh så glad jag blev! Så den har varit i stort sätt min enda underhållning under dagen fram till nu då jag ska ta tag i min so-uppgift som ska vara inne på torsdag, så som det ser ut nu blir den nog riktigt bra :)
Men nu kan jag inte sitta här och skriva mer, måste sätta igång med so´n :)

Vi hörs i eftermiddag, ciao :*

2010-09-06
 21:35:43

Huvudvärk..

Ville först bara säga att jag har sjukt ont i huvudet, säg inte att jag håller på att bli sjuk :(    (:P)

Kom nyligen hem ifrån fotokursen, den var lärorikt och intressant minst sagt. Lärde mig massor av nya finesser med min kära systemkamera!

Värmde lite creps med champinjonstuvning i och åt framför tv med mamma, nu ska jag skriva lite på en uppsats som ska lämnas in på fredag och sen ska jag titta på Medium som börjar 22.00 :)

Köpte även ett pannband på BikBok idag, hade tänkt att lägga upp bilder och visa hur det ser ut men det blir så dåligt ljus vilket ger dåliga bilder så jag lovar att lägga upp bilder imorgon istället :) (dagsljus)

Ciao :*

2010-09-06
 08:03:17

Måndag, again.

Helgen går fort som vanligt och nu är det måndag igen.
Hade riktigt trevliga besökare-siffror igår, jag får fler och fler för varje dag, kul :)

Hade bara tänkt att skriva ett litet snabbt inlägg innan jag drar till skolan :)
Idag har jag religion, jazzdans, idrott och naturkunskap - rätt ok :)
Ska sen hem en snabbis för att äta och hämta kameran och sen in till stan igen för att gå på fotokurs, ska bli mycket intressant :)
Har lite ont i halsen idag, men hoppas att jag blir bättre under dagen..

Vi hörs i eftermiddag :)

2010-09-05
 22:25:47

Sunday 22.17

Ska nu springa in i duschen och sen lägga mig, jag älskar min säng :)

Imorgon är det skola, sen ska jag hem en stund innan jag ska in till stan igen på fotokurs kl. 18.00, skitkul att lära sig lite för att kunna ta bättre bilder m.m.
Hade också tänka att handla en liten sak på bikbok som jag kollat in, eller jag har bestämt att jag ska köpa det! :)
Håll utkik imorgon, så visar jag vad jag har köpt :D

Aja, godnatt :*

2010-09-05
 19:14:23

Tävling!



Jag är med och tävlar om en fantastisk goodiebag som man kan vinna hos Helen (www.hiilen.blogg.se)
En kasse full med allt ifrån tuggummin till kläder :) Helt fantastiskt!
Håller tummarna så de blir blåa nu!

Kram, veronica<3
2010-09-05
 18:43:19

Ska sälja den lilla cykeln :D

Som en blixt från himlen fick jag för mig att jag skulle försöka sälja min gamla cykel på blocket, för att få ihop lite pengar. Jag har inte cyklat på den på flera år och nu står den bara där.
Så nu har jag tvättat, vaxat, polerat m.m min cykel och ska nu sätta ut en annons på blocket för att någon ska köpa den, ska försöka få den för 1000:- för den är i jättefint skick :D

Passade på att fota lite under tvättningen, vissa blev jättefina tycker jag :)








..Och här är den, min lilla 26" tummare :D

Kamera: Nikon D3000, inga bilder är redigerade.

2010-09-05
 14:58:12

Klart!

Har nu varit och gjort Vikingstad osäkert, skämt åsido.. Jag har delat ut reklam, gick väldigt snabbt det här året! :) 45 minuter bara var jag ute, det brukar annars ta typ 1½ timme. Men det är skönt att det är gjort i alla fall :) Nu ska jag sätta mig och titta på Vampyrer suger och sen ska jag plugga lite :) Vi hörs :*

2010-09-05
 12:42:03

Blogstart!

Vill du ha fler läsare på din blogg? :)
Registrera dig här och du kommer märka skillnad i statistiken :)

2010-09-05
 12:19:33

Solsidan :)

Så jäkla bra det programmet är alltså :D Tittade på alla avsnitt av säsong 1 igår natt och nu några imorse! Köp den säger jag bara, köp den!

Idag är det söndag, helgen har gått lika snabbt som alltid och dagen ska mest bestå av plugg, dela ut reklam och bara softa hemma..Solen skiner också så jag kanske går ut lite också, är lite träningssugen! =)

Vi hörs snart! :)
/Veronica


Ros, tagen i Söderköping under sommarlovet :*

2010-09-05
 00:14:47

Uppesittarkväll..

Det vankas uppesittarkväll :)
Tittade nyss klart på en film, har glömt bort vad den heter, lol! Men den var bra :)
Nu ska jag fixa i ordning lite persikagrej och sen ska jag börja titta på säsong efter säsong på Solsidan, humor till 100%!

Ha en trevlig lördagnatt, det ska jag ha :D<3
2010-09-04
 23:02:41

Obehagligt som f*n!!

Fick reda på alldeles nyss att det precis varit inbrott i en villa här i Vikingstad! Polisen åker runt här bland gatorna och letar efter en svartklädd man på cykel i 40-årsåldern! Sjukt obehagligt!
Och min galna lillebrorsa som var hos en kompis är nu ute med kompisarna och cyklar runt och letar efter han.. WTF!?

2010-09-04
 21:12:48

Bounce Summercamp - Tröjan :D

Var på Bounce Summercamp i slutet av sommarlovet. Skulle fixa allas autografer på baksidan av tröjan, fick dock inte tag i Benkes så jag lämnade kvar den så han skulle skriva på den och skicka till mig :D
Igår kom den :D


Alla 7 har skrivit på :) Lycka! Benke, David, Ambra, Fille, Alvaro, Joe och Jennie! (Jennies uppe i vänsta hörnet ifall ni inte ser den :D)


HEY YA'LL HEY YA'LL
Don´t you ever let no one tell you to grow up and give up your dream.
2010-09-04
 19:30:15

Bilder från fredag :*

Bilder från danslektionen i fredags, crazy :D Fotograf: Emma Bomgren (www.ebomgren.blogg.se)
(Fler finns på min facebook, kolla där :D)









..Och Viktor får avsluta denna fina bildbombning :D


Tog även lite fina bilder igårkväll på solnedgången, vackert <3




Älskar första bilden mest, naturligt ögongodis xD
Kamera: Nikon D3000 med bildstab.
2010-09-04
 18:45:03

Typ lördag.

Ledsen för lite dålig uppdatering idag, har haft fullt upp med att sova, köra bil, handla mat, dammsuga bilarna och pluggat matte idag.
Mer inlägg ikväll kommer..

Dagens låt, droooooog!!

2010-09-04
 00:08:12

Vad jag behöver nu är..

Shopping! Har känt mig lite depp hela veckan och något som alltid muntrar upp mig till 1000% är att shoppa! Så en shoppingtur med mamma imorgon skulle sitta finfint, det är bara pengarna som saknas.. hmm..

Har myst med familjen i soffan ikväll, ganska skönt även om jag hellre skulle velat vara någon annanstans än hemma ikväll, men man kan väl inte få allt man önskar..
Imorgon händer det typ inte ett skit, funderar på att städa lite, kanske läsa en bok eller något.. Skulle egentligen vilja träffa någon, men när ingen vill träffa mig så får jag väl vara för mig själv :(

Nu ska jag snart titta på "Soran Ismail´s underbara resa genom Sverige". Verkar vara ett ganska flummigt program och har ingen aning om vad det handlar om, tittar mest eftersom Soran är med, han är typ min näst bästa komíker :D<3

Vi hörs senare i natt! :D

Det har aldrig känts helt rätt, tvegsamheterna har alltid funnits.
Mindre blir större och jag vet inte vad jag håller på med.
Är det så här jag vill ha det? Är detta det jag vill?
Förvirrad som f*n, men vad ska jag göra?
2010-09-03
 15:38:52

Friday :)

Friday = Fri dag (Med en dålig svensk översättning)
Japp, i stort sett så har dagen varit ganska fri.. Hade bara 2 lektioner idag, engelska och dansträning :)
Sen åt vi lite lunch och sen slutade vi, jag och Amanda gick till rese och nu är jag hemma och gör ingenting som vanligt.. Hoppades på att min gossipgirl-säsongsbox skulle komma på posten idag, men icke san icke.. Får den säkert på måndag :(
Hur som helst ska jag bara ta en ledig kväll ikväll, eller vad har jag att välja på..
Imorgon hoppas jag att jag får göra något vettigt, jag vill träffa någon människa och göra något kul!
Men nu ska jag titta på "The private life of Pippa Lee" :D
Ciao :*
2010-09-03
 07:04:34

Tlött..

Sov riktigt gott inatt kände jag, har ätit frukost nu och ska snart göra mig i ordning ;)
Är inte särskilt pepp att gå till skolan idag, men måste man så måste man...
Skickade efter Gossip girl säsong 3 igår som jag verkligen hoppas, hoppas kommer på posten idag som kan vara min underhållning i helgen :)


Min bästa vän i helgen...
2010-09-02
 23:06:01

Mysa!

Ska krypa ned i sängen nu, hade tänkt att titta på 8 mile, har hört att den är bra :)
Nu har jag ingen sängstomme längre, men den kommer upp imorgon igen :)

Sängen här kommer jag! :)<3

En bild som jag hittade som gjorde mig väldigt förvirrad.. Hur går det ihop?

2010-09-02
 22:53:28

Jag och min hatt!

Hittade en hatt, bestämde mig för att fota lite. Lalalala.



2010-09-02
 22:14:37

Veronica vill ha..

Älskade, älskade mode! Är mer insatt i mode än någonsin just nu, höstens mode är ju så jäkla snyggt! :) Ska ju börja få studiebidrag nu i september, så nu kan jag börja handla vad jag vill :)
Var på stan idag som sagt och hittade en hel del fina saker! :)


Ett av höstens absolut it-plagg! Conjaksbrunt, fransigt
och bara allmänt mysig! Jag vill bara springa iväg och handla
denna nu, nu, NU!!
399 :- på BikBok



Vackra små ting! Dessa örhängen har jag kollat in ett tag, är typ kär :)
99 kr på BikBok.



Jag har lite svårt för att ha tubklänningar, men jag kan
ändå inte låta bli att drunkna i denna vackra blå klänning!
299:- på Gina Tricot

2010-09-02
 20:17:46

Du är bäst.

Hade en väldigt dålig dag idag, balett på morgonen som jag (tyvärr) börja tycka mindre och mindre om p.g.a. de ändå ganska långtråkiga övningarna på golvet och vid "stången". Jag vill inte stå stilla och dansa, jag vill röra på mig om jag ska dansa!
Aja, sen hade vi samhällsvetenskap och sen var det lunch, god som vanligt!
Sedan rullade dagen på med matte och kultur- & idehistoría och sen slutade vi..

Sen gick jag mot Berzeliusskolan för där skulle jag möta upp världens bästa matilda! :D
Blev genast mycket gladare när jag träffade henne och vi gick och fika i Gränden, pratade massor och kollade sen lite i affärer, Matilda fyndade lite grejer men jag kom hem tomhänt :(
Men jag hade en grymt bra eftermiddag, du är bäst Matilda<333

Kom hem för en timme sen nu, slängde i mig lite mat och nu sitter jag här och bara njuter av tillvaron :)
Snart ska vi ta sönder min säng, ja asså inte verkligen ta sönder, bara ta isär den eftersom den sängen som jag fick hem för ca 2 månader sen var trasig redan när den kom, men det tog 2 månader innan det skulle komma en ny säng så nu har jag fått sova i en lite trasig säng, men imorgon kommer en ny, inte trasig, vacker säng :D


Mina vackra ben, tagen i början av augusti :)
2010-09-02
 08:05:47

Bråttom :)

Ska alldeles strax springa iväg till tåget, men ville bara hinna skriva ett kort inlägg innan :)
Idag i skolan ska vi ha balett, pain!! Sen ska vi ha lite vanliga lektioner som so, matte och historia och efter skolan ska jag och matilda mötas upp och fika :)

Vi hörs senare idag :)<3

2010-09-01
 23:06:18

Härliga onsdagkväll.

Hela kvällen idag har jag mest bara tagit det lugnt, när jag kom hem i eftermiddags gjorde jag i ordning lite jordgubbar med socker och satte mig och tittade klart på filmen "Jennifers body", sen läste jag lite bloggar m.m innan det var mat :) Efter det var jag och pappa ute och övningskörde lite (har kommit till det stadiet nu då jag kan lyssna på radio samtidigt som jag kör, det är faktiskt väldigt avslappnande), körde lite i trafiken och tränade på back och fick parkering på parkeringen till Mobilia :)
Sen när jag kom hem igen rusade jag iväg till Tvn och såg "Extreme home makeover" med en chailatte i handen och sedan hamnade jag här, fotade lite och ska nu tvätta håret och sen gosa mig ned i sängen :)

Godnatt <3


2010-09-01
 22:07:06

Eyes!

Hade lite tråkigt nyss och hade inget att göra, så jag bestämde mig att ta lite ögonbilder med lite roligt smink :)
Kamera: Nikon D3000
Modell: Jag
(Ursäkta att bilderna inte är skitbra till hundra procent, men det är ett väldigt gult ljus i mitt badrum)
Alla bilder förutom den första är redigerade, dock bara färg- och ljusmässigt.


Vardagssminkning (så här var jag sminkad idag)



Gold! (Endast mascara på underfransarna + guldig eyedust under ögonen)



Sotat! (Eyeliner, svart ögonskugga, lite mascara och kajal)



Rainbow! (Mascara, rosa ögonskugga innerst följt av en gul ögonskugga, sedan
en grön och till sist blå ögonskugga längst ut)


Kommentera gärna vad ni tycker! 

2010-09-01
 17:58:59

1 September

Hann inte att blogga något imorse, det blev lite stressigt där på slutet så jag hann helt enkelt inte blogga :)

Idag så hade vi en ganska ok svenskalektion, vi skrev dikter :)
Sen blev hela skolan indelade i grupper och gick runt i linköping och svarade på frågor om politik, politik är väl inget som jag inte är speciellt som intresserar mig, men 3orna på skolan är verkar vara väldigt insatta och kommer att rösta i det omtalade skolvalet den 17 September..
Sen gick jag och Alice och åt vår efterlängtade lunch och sen hade vi samling i våran lilla aula och pratade om skoltidningen och sen hade vi klassråd, är sekreterare och hade tänkt pimpa mappen lite ikväll :)
Dagen slutade med musik, eller som det står på vårat schema "Rytmik med dans".
Rusade sedan till tåget och när jag kom hem kollade jag klart på "Jennifers Body" som jag började kolla på igår, den var faktiskt bättre än vad jag trodde =)

Kom hem med andan i halsen nyss, skulle hämta lite papper på "Vallen" och jag glömde bort tiden lite så jag kom nästan för sent, men jag hann!
Nu ska jag fixa med mappen som jag snackade om och sen ska jag nog ut och fota lite grann :)

Puss!<3