2010-12-31
 14:53:37

Nyårsafton!

Idag är det nyår, tror ingen har missat det (förutom Livs lillebror, haha) :)
Nä, just kidding :) Blev väckt tidigt idag, typ 07.30, paaain!! Jag och familjen var i simhallen på förmiddagen, de stängde 12.00 så det var därför vi var tvungna att sticka så tidigt :P Jag kom hem för inte så länge sen och sen dess har jag bara suttit här.. slappt!

Ikväll blir det nyårsfest hos emma, awesome :) Ska dit kl. 7 så jag behöver inte göra mig i ordning riktigt än :P

Men nu måste jag bara visa en grej, har ni hört talas om Michelle Phan? Hon gör massa skitsnygga make-up tutuorials på Youtube, här är några exempel:

---> http://www.youtube.com/watch?v=bHVOxhEpjp0 (Lady Gaga, Bad Romance)
---> http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw&feature=channel (Barbie)
---> http://www.youtube.com/watch?v=2i5qkSxF60U&feature=related (Sailormoon)


Men här är parodin på henneas videos iaf, men titta helst på någon/några videos med henne först, annars blir det inte lika kul! :)
Skrattar på mig.... :D

2010-12-30
 17:11:32

"Bilbloggar"

Hej alla galna, söta, underbara, knasiga, korta, långa, unga, gamla, snälla människor (orkade inte skriva fler..)
Uppdateringen här har inte varit den bästa, jag har haft med mig datorn nu när vi har varit borta, men jag har lagt tid på annat än att blogga helt enkelt :)

Nu sitter jag här i bilen och "bilbloggar", ensam och övergiven. Familjen är inne på ÖoB och jag har inga pengar så jag såg ingen anledning till att hänga med och titta på massor av billiga saker jag ändå in har råd att köpa ;P

Men förhoppningsvis kommer jag hem snart, så jag hinner ta en snabbdusch, byta om och ta tåget in till stan för att fika och planera med tjejerna :) :*

 



2010-12-28
 00:28:37

Montazami <3

Sitter nu och bara mest väntar på att någon del av mig ska intala mig att stänga av datorn och gå och lägga mig..
Har nu suttit och tittat på Medium på TV4+ med mamma och pappa, älskar serien, varje måndag sitter jag bänkad! :)
Har suttit nu en liten stund och kollat Maria Montazamis blogg, hon är så härlig tycker jag! Hon medverkar ju i Vings senaste reklam, asså jag måste bara citera henne:
- "Det ger en känsla av.. kallt!"
- "Lugnt och stilla, med lite vågor som hoppar fram då och då!"
- "Det här vattnet är fantastiskt, slutet av... marken! Jag älskar det!"

Underbar, synd bara att hennes blogg inte är lika rolig, hon är roligast när hon bara pratar, kanske hon kunde börja videoblogga..?

Aja, slänger in en bild på donnan och sen är det gonatt för mig :)


----> http://blogg.amelia.se/maria-montazami

Såg nu också att hon fyller 45 om 5 dagar (1 januari)
Då hör det väl till att man grattar i förskott, grattis grattis!
2010-12-27
 21:05:52

"Hurtdag"

Japp, idag har jag varit riktigt "hurtig!"

Började dagen med att titta på "Tyra Banks show" innan jag slet mig loss, packade väskan och tog tåget (okej, bussen då, tågen är ju alltid inställda.. :/) in till gymmet! Ibland får jag liksom bara en tanke; idag ska jag träna!
Så det gjorde jag, jag höll på i ganska exakt 2 timmar innan jag gick och duschade. Sedan gick jag ned till stan och kollade in BikBok-rean, fick ju ett presentkort där i julklapp så jag passade på :) Det var helt smockat med folk, träffade på Eve och Mariam och såg lite andra männuskor man kände en gång i tiden...Jag hittade en jättefin skjorta med luva ni vet ;) Sedan fick man stå 10 min i kö till omklädningsrummet och sen 10 min i kö till kassan innan man kunde komma därifrån, ett par örhängen hängde också med till kassan när jag stod där och väntade :)
Sedan sprang jag förbi H&M för att kolla på en ring som jag sett tidigare, men den var slut :( Fick i alla fall med mig en ögonbrynspenna ut därifrån :) Sedan tog jag bussen till resecentrum, stod och vänta på tåget som var 25 minuter försenat och satt sen bredvid en tant som jag pratade med, hon bjöd mig på godis också, haha :P
Men sen i alla fall när jag kom hem fick jag i mig en macka och lite mjölk (min sena lunch) innan jag stack iväg med mamma på det jobbigaste gympapasset ever!
Men nu kom jag precis hem och ska nu in i duschen innan det blir lite mys med räkmacka framför TV:n med familjen :)

Imorgon åker jag till mormor och morfar och stannar till på torsdag, men jag håller mig uppdaterad för laptopen hänger med :)

Puss! /V <3

Här kommer bilder från dagens lilla shoppingrunda! :)


Tyvärr är ljuset i mitt rum gulaktigt så färgerna ger inte riktigt bilden rättvisa, men här är den :)
(Skjortan är ljusblå och mörkblå rutig och luvan är ljusgrå, inget annat..)
299 :- på BikBok :)


Örhängen - Rea 40 :- på Bikbok


..Och ögonbrynspennan, hehe var tvungen att ta kort på den med! :)
Har inte testat den dock, hoppas den inte är allt för dålig..
H&M 29.90 :-
2010-12-26
 17:50:45

I mellandagarna...

Väcktes tidigt imorse för att snabbt komma in till stan för att slåss om reavarorna i stan, fick ju en TV när jag fyllde år men den pajade och vi fick pengarna tillbaka så nu köpte vi en större, billigare tv idag :) Köpte även min efterlängtade laptop idag, har sparat nu lite grann och fick även pengar på julafton så nu hade jag råd :) Överlycklig! :)

Nu ska jag sätta igång med maten, ska göra en riktig finmiddag med mumsig efterrätt till familjen ikväll! :)

En bild som jag tog med webbkameran som finns på datorn, inte världens bästa kvalite, men det är ändå en webb! :)

2010-12-25
 01:29:43

God jul!

Hoppas att alla ni som läser detta har haft en fantastiskt julafton men mycket mat, godis, släkt/familj/vänner och julklappar! Fick jättefina paket från mina fina släktingar!

I år hade vi farmor och farfar och även min lilla kusin hos oss, de hade även med sig sin hund.. för er som inte vet så är jag rätt så hundrädd så jag har varit lite nervös, men de hade typ drogat honom med lugnande tabletter så det var inga problem, han var jättesöt och go! :)

Fick pengar, plattång, hairstyle-set, underkläder, presentkort på bik bok, tidningsprenumerationer, godis, en GG-bok, USB-minne, pjamas och ett skal till min ipod nano :) Och det bästa är att nu har jag fått ihop så mkt pengar så jag har råd att köpa en bärbar dator! Ska passa på nu i mellandagsrean och åka in och hitta en riktigt fin och bra laptop antingen på söndag eller måndag :) Kruxet är bara att jag inte vet om jag vill ha en mini-pc (typ 10,1 tum) eller en vanlig (15,6) :)
Har gjort som en liten lista på för- och nackdelar med båda men jag kan fortfarande inte bestämma mig..

15,6 tummare

Fördelar:

  • Stor skärm, (till film, spel m.m)
  • Oftast störst minne
  • Har skivintag (så man kan spela film och PC-spel)

Nackdelar:

  • Inte lika smidig att ta med sig, tyngre, större...
  • Dyrare än en mini-pc..


Mini PC (ca 10,1 tummare)

Fördelar:

  • Lätt, smidig, söt..
  • Billigare än en vanligt 15,6 tummare..
  • Finns på vissa ställen i fina färger och mönster på locket

Nackdelar:

  • Liten skärm, inte lika bra att titta på film på, på långt håll..
  • Inte lika stort minne...
  • Har inget skivintag, kan därför inte spela DVD-filmer eller PC-spel


Japp, så lite så ser den väl ut, har säkert missat något..
Men nu är veronica trötter så nu ska hon sova, imorgon blir det slappförmiddag och sen mer julmys + firande av min farbrors 41-årsdag hos farmor och farfar hela dagen! :)


(Japp, här kör vi på egentagna bilder.. brist på ork att koppla in kameran..)

2010-12-21
 15:19:58

Roligt..

Fick nyss kvällens planer inställda, kul...
Få se vad man hittar på ikväll då..

Städade nyss klart mitt badrum, rensade skåpen och gjorde lite space, vi ska snart göra om där också så då blir det fint.. Men vet inte riktigt vilken färg jag ska ha på väggarna, nu är allt gult vilket är något jag inte gillar.. Funderar på grönt eller bara vitt.. lite i den stil mitt rum är i just nu :) men tips är välkomna :)

Mitt badrum just nu (litet och fult :P):




Litet handfat..


Från vänster: Allt smink, badrumskåp och spegel (liten.. :()
2010-12-21
 00:46:35

Hotties!

Ibland behöver man bara lite ögongodis... hihi <3


Channing Tatum, Edward Westwick, Taylor Lautner

<3

Godnatt!
2010-12-21
 00:18:47

Månförmörkelse!

Just det, vill bara påminna er som läser detta att det är månförmörkelse imorgon! Vet ingen riktigt tid under dagen, men man kan se dem över hela Sverige i alla fall, hörde på radion att den kommer synas ju högre norrut man är (great, liv (y)!) De sa ca 1 h i Norrland och ca 15 min i Stockholm.. alltså kommer vi linköpingsbor att se den ca 10 min ;)
Lite spännande är det, har aldrig lagt märke till en månförmörkelse förut trots att de var 2 st år 2008 och en tidigare i år!

Detta är alltså vad som händer vid en solförmörkelse:


Jorden hamnar precis emellan solen och månen och därför "skymmer" jorden månen så månen blir mörkbelagd!

2010-12-20
 23:59:49

20 December


Haha, lillfinger på vift?! Juloutfit, kjolen ska egentligen sitta lite tightare, insåg när jag tagit bilden att jag inte riktigt hade dragit åt dragkedjan i bak ordentligt, tro mig, den blir mkt tightare då)
Kjol: 249 :- Bikbok (men fick den för 149:- tack vare klänning- och kjolrabatten de hade)
Linne: Gammalt från Bikbok
Halsband: Bikbok 79 :-




Tjo!
Idag har jag varit och julshoppat och ätit lunch med Emma på stan, riktigt mys. Köpte alla julklappar och fixade också min outfit inför julen, nöjd nöjd :) Sen tog jag bussen hem (tågen går ju inte lite ofta länge, 2/3 tåg ersätts ju nu med buss) och sen var det uppvisning och avslutning med de små gympabarnen :)
Sen dess har jag bara varit hemma, slagit in julklappar och fixat lite :) Tittade på top model och medium också, Krista vann som säkert många av er vet, men jag tycker hon var värd det :) Och medium var bra som vanligt!

Men nu blir det sängen, (ska inte sitta uppe lika länge som jag gjorde i söndags.. :S) och imorgon blir det eventuellt en sväng hos Emma och sen blir det pulkaåkning med klassen och förhoppningsvis några fler.. har en känsla av att detta kommer att faila lite dock...

Men här kommer lite bilder som jag har tagit ute i naturen, värsta fint ute!




2010-12-19
 01:55:28

18 december

Hej, ville bara säga att jag fortfarande lever ;P
Vissa dagar (i sträck) är jag helt enkelt inte så blogg-pepp så då får den stå orörd.

Igår var det en jättetrevlig kväll hos Maya, Evelina hängde sen med hemma och slaggade hos mig ;)
Idag har vi bara tagit det lugnt, eve och jag bakade kladdkaka, tittade på film och slappade :) Hon drog hem vid 17.00 och sen dess har jag bara myst med familjen och spelat lite sims, nöördigt jag vet, men det var så länge sen!

Men nu är klockan mkt så jag ska krypa ner i sängen nu. Imorgon blir det lite hemmaspa för min del och lite julstädning och julpyntning (japp, såhär sent pyntar vi...)

Just det! Det är nu bara 5 dagar kvar till julafton, exciting!!! ;)
2010-12-09
 07:41:01

9 december

15 dagar kvar till julafton, galet!

Sitter nu här framför datorn och väntar i princip på att tiden ska gå.. Gick upp en halvtimmem tidigare än vanligt idag för att jag skulle få tid för att sätta i linserna, ska ha dem idag :) Exciting!
Men nu är jag liksom klar med allt, och nu vet jag inte vad jag ska göra i en halvtimme... ska kanske ta ett tåg tidigare? :O Aja, vi får se hur det blir :) Detta ser i alla fall ut att bli en bra dag ;)

Juste, måste bara visa en klänning jag har kollat in! :D


Tihi, 299 kr på Bikbok! Kanske skulle funka på mig...?
2010-12-08
 22:01:20

Färgade linser

När jag väl börja trixa med linserna hade jag ingen aning om att det skulle bli ett helkvälls-projekt.. Jäklar vad jag har hållt på! Blod, svett och tårar asså! Men nu är det på och jag tänkte bjuda på lite före- och efterbilder :) Bara för er :)

Helt osminkade bilder bjuder jag också på idag.. usch...


Min vanliga ögonfärg...


Just nu!


Jag vet, fantastiskt vackra bilder.. Men ibland får man bjuda lite på sig själv :)
2010-12-08
 18:08:04

Jag gillar. Jag gillar att vara upptagen.

Torsdag: 2d´s temaredovisning & Musikafton på Arbis
Fredag: Lucia i domkyrkan på morgonen, och sedan hemlighetsstämplad aktivitet på kvällen xD
Lördag: Kolla på emmas dansgruppsuppvisning, nobelmiddag hos Agnes ;)
Söndag: Hmm.. Inget planerat på dagen.. men sedan box på kvällen :)
Måndag: Svensson, svensson dansföreställning på Saga.
Tisdag: Luciatåg med skolan, inget efter skolan..?
Onsdag: Hiphop jam på Ågatan :)
Torsdag: Ledig (?)
Fredag: Julfest? Annars talang lkpg 2010 på arbis :)

Ska även försöka trycka in ett gymbesök med Emma nästa vecka och sen kanske en pulkakväll med klassen någon helg ;)
2010-12-08
 17:36:49

8 december.

Haft en riktigt bra dag idag! Vet inte riktigt varför, men bra har det varit i alla fall :)
Är sjukt seg nu i alla fall och vill bara göra det jag har tänkt att jag ska göra ikväll, titta på en film och sen slockna :)
Juste, jag fick mina färgade linser idag! Har snackat om det hur länge som helst att jag ska skicka efter och nu är det äntligen gjort! Ska ha dem lite ikväll för att vänja mig vid dem och sen har jag dem imorgon :) Gråa är dem, aja, jag kan ju faktiskt visa dem :)


www.fargadelinser.se

Har inte testat dem än, annars hade jag kunnat visa hur jag ser ut i dem :) Vill vänta tills mamma kommer hem, för hon vet hur man gör :P Linserna är främst anpassade på bruna ögon så det är asbra :)
Såhär ser det ut på andra brunögda:





Woho, kan knappt bärja mig tills jag får sätta på mig dem, kommer att se helt annorlunda ut ;)

Puss <3
2010-12-08
 00:17:47

Dans, dans, dans!

Tja tja bloggen!
Så last year, jag vet, men ändå :)

Nu har jag suttit bänkad framför tv och datorn sen jag kom hem och druckit mjölk i sugrör, fråga mig inte varför..
Medverkade i FU julkonsert ikväll, failade lite då jag gjorde bort mig totalt, men det får man tåla. Annars har det varit en hyfsad bra dag, var mycket fast besluten att gå över en snöhög idag, och självklart sjunker man ner med ena benen och får snö upp till låret! ;) Typiskt mig..
Men nu har man duschat men lät bli håret bara för ikväll, har ju så fint hår just nu efter dansföreställningen. I like slarviga lockar :)
Juste imorgon, så kanske kanske kommer mina färgade linser, är jättenyfiken och spänd! Grå blir det, om jag inte sagt det tidigare.. ;)


Så här fast en aning ljusare nyans av grå kommer man ha i en månad framöver!
I like changes ;)

Ska dricka lite mer mjölk nu och sen sova, godnatt <3

2010-12-06
 08:06:50

6 December

18 dagar kvar till julafton, längtar sjukt mycket till årets jul! Vet inte riktigt varför, det känns SÅ bra helt enkelt.
Håller på med att skriva önskelista också :) På tal om att skriva, kom i säng vid 2-tiden igår för jag höll på så länge med loggboken, men nu är detta hemska och långa arbete klart och redo att lämnas in idag, känns asbra!!! :D

Nä, nu fick jag bråttom, ska springa iväg till tåget! Hurry, hurry! <3

2010-12-05
 16:21:16

2 advent!


2 advent är det idag, inte långt kvar till jul, tjoho! :)

Jag vet, totally diseaster här på bloggen! Hur länge sen var det jag skrev ett inlägg, 1-2 veckor sen? Skäms veronica, voff!
Nä, men man kan väl se det lite som en bloggpaus, emma och liv har skrivit fina gästinlägg men det har varit det enda. Idag kände jag ändå att jag hade något vettigt att skriva, men jag orkar inte skriva allt i samma inlägg så jag delar upp det lite... :D

Let´s talk about snö! Underbara, mysiga, ljusa, stämningsfulla, vintriga... kalla, hemska, yrande, blöta snö. Snön har sina sidor helt enkelt. Har varken åkt pulka (för en backe d.v.s. xD), skidor, gjort snögubbe eller något sånt mysigt än.. Men en pulkakväll med klassen är under planering så det kommer bli av snarast :) Har knappt varit och fotat ute heller.. Det har ju varit -25 grader vissa dagar och då är jag så rädd att kameran inte ska fixa sån kyla, men nu är det ju jättevarmt (-5 typ xD) så nu kanske jag kan börja gå ut och fota :D Nackdelen är ju bara det att man hinner ju knappast fota på morgonen och sen när man kommer hem från skolan är det ju mörkt.. så det är bara helgerna som gäller.. och då är jag typ aldrig hemma så.. men jag SKA ut och fota någon gång, lovar! <3

Igår var jag och folkungafolket hos matilda och hade det jättemys, liv och jag åkte pulka dit så vi blev lite sena, men skitsamma, kul och blött var det i alla fall :) Fred Dunér kom även dit, trevlig liten pojke :) Vi åt tacos, hade godiskrig, tittade på foton och var allmänt störda som vanligt, sen när folket började gå hem satte vi som var kvar (jag, louisa, isabella och matilda) och tittade på film, remember me, BÄST! Robert Pattinson var mkt snyggare i den filmen är i twillight filmerna, sry.. men sant!

Nä, men nu ska jag bli klar med loggboken så den blir klar innan jag sticker till boxen med mamma, så jag kan ha en myskväll sen när jag kommer hem och gå och lägga mig tidigt.. Sov bara 4,5 h i natt typ så det behövs!
Hejdå!

Ps. Jag har ALDRIG varit på en julmarknad, är inte det lite tragiskt? Jag måste till nån marknad nu innan jul, någon som vet någon i lkpg-trakten? Jag är desperat!<3
2010-12-04
 14:39:36

heeej !!! =D

Hej hej, Liv här, jag känner att Veronica måste ta tag i sitt bloggande, så jag tänkte sätta igång henne! =D
I dag så har hon segat hela morgonen, men till sist tog hon sig hem till mig, och nu sitter vi och smider lite hemliga planer hihi
Ni kanske får veta sen, om hon bloggar dvs.. ;)
Sev ska vi och dansa och sen är det fest hos matilda! =D
ha en bra dag! Puss puss i från Liv! =D Här får ni lite fina bilder på Veonica, och mig! :p
http://livaira.blogg.se/ hihi ;)
2010-12-01
 13:11:38

illa, jag mår illa!

Hej på er! Emma här.. Veronica har inte tagit hand om sitt barn så jag känner att jag måste ta över nu :) Just nu sitter vi i datasalen och Veronica fixar en seximama urringning till mig! Idag har vi sjungit luciasånger och dansat i cirklar (y) Bra grejer vi gör på fu.



Puss och kram! /emma ;*